Ky sajt përdor dhe vendos "cookies" në kompjuterin tuaj për të ndihmuar në përmirësimin e kësaj faqe interneti. Ju mund të mësoni më shumë rreth këtyre skedarëve dhe informacione të përgjithshme rreth mënyrës se si të ndryshoni cilësimet tuaja të kukive duke klikuar këtu. Duke vazhduar të përdorni këtë sajt pa ndryshuar cilësimet tuaja, ju jeni dakord me përdorimin tonë të cookie-ve.

PARETIM PA SEKSE

ZGJIDHJE PERFLEX PËR
NDERTIMIT

BËNI ÇDO DETAJ MË TË BUKUR DHE TË INTEGRUAR. IZOLIMI I PASTERISTEVE DHE GJENDJEVE TE TJERA TE PASTA LARG NGJYJET E Pllakave. BËJË MË TË FUNDIT DHE TË QËNDRUESHËM MË TË FORTËSISHËM DHE TË QËNDRUESHËM INSTALIMIN E Pllakave. BËNI ÇDO DETAJ MË TË BUKUR.

BACK

Dysheme poliaspartike me vendosje të shpejtë 28 tetor 2022

Veshje poliaspartike është një sistem relativisht i ri veshjeje për nevoja të ndryshme dyshemeje. Ky lloj veshje dyshemeje është e lehtë për t'u aplikuar dhe punëtorët mund të përfundojnë lehtësisht një dysheme të qëndrueshme, të fortë dhe me peshë në një kohë shumë të shkurtër, gjë që e bën serinë e veshjeve poliaspartike më të favorshme se veshjet e tjera.


Përveç avantazheve të mësipërme, dysheme poliaspartike sistemi është më i mirë se ai epoksi në rezistencën ndaj gërryerjes, rezistencës ndaj goditjes dhe karakteristikave jo të zverdhjes. Veshjet poliaspartike të dyshemesë janë zgjidhja më e mirë për ndërtimin e dyshemeve për banim dhe komercial për shkak të rezistencës së tyre të jashtëzakonshme ndaj rrezeve ultraviolet dhe cilësisë së lidhjes. Produktet mund të aplikohen për dysheme garazhesh, magazina, dysheme zyrash, sallone makinash, vendkalime etj.


Sistemet e veshjes së dyshemesë poliaspartike Perflex janë të disponueshme në lloje të ndryshme për të përmbushur kërkesat e ndryshme të klientëve. Pasta me ngjyra, ngjyra, thekon, rruaza mund të shtohen të gjitha në veshjet e dyshemesë. Klientët mund të kenë një dizajn të jashtëzakonshëm dyshemeje.


Sistemi i dyshemesë poliaspartike është padyshim një zgjedhje e mirë për të përmbushur nevojat tuaja për veshje rezistente ndaj gërryerjes, rezistente ndaj UV-së, rezistente ndaj ujit dhe veshje të lehta për t'u aplikuar dhe pastruar. Ndërkohë, veshjet poliaspartike të dyshemesë janë shumë të shëndosha për mjedisin.tel+86 183 9099 2093

Email[email mbrojtur]

whatsapp

#

na kontaktoni