Ky sajt përdor dhe vendos "cookies" në kompjuterin tuaj për të ndihmuar në përmirësimin e kësaj faqe interneti. Ju mund të mësoni më shumë rreth këtyre skedarëve dhe informacione të përgjithshme rreth mënyrës se si të ndryshoni cilësimet tuaja të kukive duke klikuar këtu. Duke vazhduar të përdorni këtë sajt pa ndryshuar cilësimet tuaja, ju jeni dakord me përdorimin tonë të cookie-ve.

PARETIM PA SEKSE

ZGJIDHJE PERFLEX PËR
NDERTIMIT

BËNI ÇDO DETAJ MË TË BUKUR DHE TË INTEGRUAR. IZOLIMI I PASTERISTEVE DHE GJENDJEVE TE TJERA TE PASTA LARG NGJYJET E Pllakave. BËJË MË TË FUNDIT DHE TË QËNDRUESHËM MË TË FORTËSISHËM DHE TË QËNDRUESHËM INSTALIMIN E Pllakave. BËNI ÇDO DETAJ MË TË BUKUR.

BACK

Veshje poliaspartike 28 tetor 2022

Mbrojtje e besueshme, e shpejtë dhe e qëndrueshme e ofruar nga veshje poliaspartike

Veshje dyshemeje poliaspartike eshte i ri ne sistemin e veshjes polimerike. Megjithatë, popullariteti i tij rritet me shpejtësi për shkak të vetive të tij të rezistencës ndaj konsumit, rezistencës ndaj gërvishtjeve, rezistencës ndaj shkumës, mbrojtjes ndaj ujit, zgjatjes, rezistencës ndaj rrezeve ultraviolet dhe rezistencës ndaj shtypjes, etj. Ai gjithashtu ka karakteristika të shkëlqyera ngjitjeje. Veshja shërohet shpejt dhe mund të aplikohet në rrethana në një gamë të gjerë temperaturash. Poliapartike veshja përdoret gjerësisht në raste rezidenciale, industriale dhe tregtare, si dyshemeja e fabrikës, dyshemeja e garazhit, këndi i lojërave, stadiumi, dyshemeja e zyrës, aeroporti, etj.


Krahasimi i veshjeve poliaspartike, poliuretani dhe poliurea

Këto tre veshje "poli" janë mjaft të lidhura pasi ato bëhen të gjitha përmes reaksionit izocianat me një rrëshirë. Poliaspartiku reagon me diaminë, poliurea reagon me aminën dhe poliuretani me poliol. Është rrëshira ajo që i bën ata të ndryshëm. Në thelb, veshja poliaspartike është një lloj veshjeje poliure.


Këto veshje kanë shumë karakteristika të përbashkëta, por megjithatë kanë kërkesa dhe aftësi të ndryshme ndërtimi dhe aplikimi. Veshjet kanë gjithashtu disa defekte të veta, si veshja poliaspartike shërohet shpejt dhe reagon shpejt kur komponenti A dhe B përzihen dhe mund të ndërtohet në një trashësi më të ulët se poliurea dhe poliuretani për shkak të shkallës më të ulët të transmetimit të lagështisë; veshja me poliure nuk është rezistente ndaj dritës UV dhe do të zbardhet; poliuretani është më i ndjeshëm ndaj temperaturës dhe lagështisë.


Arsyet për të zgjedhur veshjen poliaspartike

Veshja poliaspartike është e qëndrueshme, e fortë, rezistente ndaj çarjeve dhe e gjithanshme. Mund të aplikohet për çdo projekt falë gamës së gjerë të vetive. Kurohet shumë shpejt dhe është i lehtë për t'u përdorur. Metoda e aplikimit është e thjeshtë. Veshja poliaspartike është super rezistente ndaj rrezatimit UV, kështu që mund të përdoret në ambiente të jashtme. Veshja është e qëndrueshme dhe ka performancë të fortë ngjitjeje. Gjithashtu, është rezistent ndaj gërryerjes dhe goditjes. Ky është rezistent ndaj vajrave, acideve, yndyrave dhe kimikateve të tjera industriale. Veshja poliaspartike mund të përdoret për dysheme, ura dhe më shumë projekte. Është super i gjithanshëm.

tel+86 183 9099 2093

Email[email mbrojtur]

whatsapp

#

na kontaktoni