Ky sajt përdor dhe vendos "cookies" në kompjuterin tuaj për të ndihmuar në përmirësimin e kësaj faqe interneti. Ju mund të mësoni më shumë rreth këtyre skedarëve dhe informacione të përgjithshme rreth mënyrës se si të ndryshoni cilësimet tuaja të kukive duke klikuar këtu. Duke vazhduar të përdorni këtë sajt pa ndryshuar cilësimet tuaja, ju jeni dakord me përdorimin tonë të cookie-ve.

PARETIM PA SEKSE

ZGJIDHJE PERFLEX PËR
NDERTIMIT

BËNI ÇDO DETAJ MË TË BUKUR DHE TË INTEGRUAR. IZOLIMI I PASTERISTEVE DHE GJENDJEVE TE TJERA TE PASTA LARG NGJYJET E Pllakave. BËJË MË TË FUNDIT DHE TË QËNDRUESHËM MË TË FORTËSISHËM DHE TË QËNDRUESHËM INSTALIMIN E Pllakave. BËNI ÇDO DETAJ MË TË BUKUR.

BACK

Veshje e re e dyshemesë - Veshje poliaspartike 06 mars 2024

Floor coating is accepted by more and more users because of its good decoration and it can meet various functional needs. In today’s floor coating application, epoxy floor coating is the most popular product and has become the main choice for building floor, industrial floor. However, after years of observation of the use, it is found that epoxy floor has many quality problems, such as poor impact resistance, easy cracking, easy delamination, poor aging resistance, poor durability and other problems, which means all epoxy floors have to be refurbished.

 

Perflex, according to the defects of epoxy floor coating, with continuous investigation, exploration and development, developed Veshje dyshemeje poliaspartike system by adjusting the resin from epoxy to poliaspartik material. After about 4 years of multi-directional application experiments, polyaspartic floor system has effectively made up for the shortcomings of epoxy floor.

 

微信图片编辑_20240306162914


When studying polyaspartic floor coating materials, Perflex fully adopted the excellent properties of epoxy floor in all aspects, and explored the performance advantages of polyaspartic resin. The development of polyaspartic floor coating material has become a kind of floor material with wear resistance, weather resistance, aging resistance, ultraviolet radiation resistance, durability, decoration, acid and alkali corrosion resistance, impact resistance, scratch resistance, cold and heat cycle damage resistance, and excellent decorative performance. Polyaspartic floor coating can not only be used indoors, but suitable for outdoor use. The coating does not powder, fade, and turn yellow. It is a nice choice for the majority of users.


tel+86 183 9099 2093

Email[email mbrojtur]

whatsapp

#

na kontaktoni