Ky sajt përdor dhe vendos "cookies" në kompjuterin tuaj për të ndihmuar në përmirësimin e kësaj faqe interneti. Ju mund të mësoni më shumë rreth këtyre skedarëve dhe informacione të përgjithshme rreth mënyrës se si të ndryshoni cilësimet tuaja të kukive duke klikuar këtu. Duke vazhduar të përdorni këtë sajt pa ndryshuar cilësimet tuaja, ju jeni dakord me përdorimin tonë të cookie-ve.

PARETIM PA SEKSE

ZGJIDHJE PERFLEX PËR
NDERTIMIT

BËNI ÇDO DETAJ MË TË BUKUR DHE TË INTEGRUAR. IZOLIMI I PASTERISTEVE DHE GJENDJEVE TE TJERA TE PASTA LARG NGJYJET E Pllakave. BËJË MË TË FUNDIT DHE TË QËNDRUESHËM MË TË FORTËSISHËM DHE TË QËNDRUESHËM INSTALIMIN E Pllakave. BËNI ÇDO DETAJ MË TË BUKUR.

BACK

Prezantimi i veshjes poliaspartike të dyshemesë 14 nëntor 2023

Çfarë është Veshje dyshemeje poliaspartike?

 

Veshje poliurea poliaspartate, referuar si Veshje dyshemeje poliaspartike, është një lloj i ri i shpejtësisë së reagimit alifatik, i kontrollueshëm (nuk ka nevojë për tharje), performancë të lartë (e barabartë ose edhe më e lartë se veshja me poliuretani), emetime të ulëta VOC (përmbajtje e lartë e ngurtë në 85%-100%), e njohur si e treta gjenerimi i poliuresë së industrisë poliuretani në vitet e fundit. Mund të arrijë VOC të ulët, kosto të ulët dhe cilësi të lartë.

 


Cilat janë avantazhet e poliaspartikut veshje dyshemeje?


微 信 图片 _20231113172639

I kujdesshem ndaj mjedisit: emetime të ulëta të VOC, afër ose më mirë se veshja e dyshemesë me bazë uji

 

Cilësia e veshjes:

1, Kërkesat standarde të sistemit të veshjes së vetme (DTM)/veshje të dyfishtë/veshje të përzier mund të formulohen sipas kërkesës. Ka avantazhe në rezistencën ndaj motit, rezistencë ndaj temperaturave të larta dhe të ulëta dhe rezistencë ndaj konsumit.

 

2, Mbulimi i qosheve është i lartë. Shkalla e mbulimit është më e mirë se veshjet e tjera (të tilla si veshjet me bazë tretës, veshjet me bazë uji), dhe veshjet e përgjithshme janë të lehta për të formuar një shtresë të hollë, duke ekspozuar kështu nënshtresat, duke ndikuar në efektin kundër korrozionit.

 

Kosto gjithëpërfshirëse:

1, Çmimi i veshje poliaspartike është e lartë, por edhe përmbajtja e ngurtë është e lartë. Teorikisht kostoja e tij duhet të jetë e njëjtë me veshjen me bazë tretës;

2, kostot e reduktuara të energjisë;

3, Zvogëlohen kostot e blerjes, funksionimit dhe mirëmbajtjes së pajisjeve të tharjes;

4, Trashësia e një filmi llak është më e lartë, gjë që mund të zvogëlojë procesin dhe të zvogëlojë kostot e punës.

 

Kursimi i energjisë dhe reduktimi i emetimeve:

1, i favorshëm për kursimin e energjisë, nuk ka nevojë për tharje të detyruar, duke reduktuar konsumin e energjisë së tharjes (veshje me dy komponentë me bazë tretës, me bazë uji ka nevojë për tharje 60-80℃, ka nevojë për veshje pluhuri 160-200 ℃ tharje);

 

2, Ulja e emetimeve të CO₂, e cila është e favorshme për kulmin e karbonit të mjedisit atmosferik dhe neutralitetin e karbonit;

Kostoja e investimit:

1, linja ekzistuese e prodhimit të veshjes mund të përdoret drejtpërdrejt, dhe dhoma e tharjes është e mbyllur;

2, Linja e re e prodhimit të veshjes mund të kursejë investimin në pajisjet e tharjes (kurimit) të veshjes dhe hapësirën e dyshemesë së punëtorisë.


Vështirësia e zbatimit:sipas një procesi të arsyeshëm (metodë me pesë hapa) për të provuar dhe ndërruar, është më i përshtatshëm se llojet e tjera të veshjeve dhe ka pak ndikim në prodhim.

 

 


tel+86 183 9099 2093

Email[email mbrojtur]

whatsapp

#

na kontaktoni