Ky sajt përdor dhe vendos "cookies" në kompjuterin tuaj për të ndihmuar në përmirësimin e kësaj faqe interneti. Ju mund të mësoni më shumë rreth këtyre skedarëve dhe informacione të përgjithshme rreth mënyrës se si të ndryshoni cilësimet tuaja të kukive duke klikuar këtu. Duke vazhduar të përdorni këtë sajt pa ndryshuar cilësimet tuaja, ju jeni dakord me përdorimin tonë të cookie-ve.

PARETIM PA SEKSE

ZGJIDHJE PERFLEX PËR
NDERTIMIT

BËNI ÇDO DETAJ MË TË BUKUR DHE TË INTEGRUAR. IZOLIMI I PASTERISTEVE DHE GJENDJEVE TE TJERA TE PASTA LARG NGJYJET E Pllakave. BËJË MË TË FUNDIT DHE TË QËNDRUESHËM MË TË FORTËSISHËM DHE TË QËNDRUESHËM INSTALIMIN E Pllakave. BËNI ÇDO DETAJ MË TË BUKUR.

BACK

Prezantimi i sistemit të dyshemesë Perflex Polyaspartic Super rezistent ndaj konsumit 30 janar 2024

Perflex veshje poliaspartike is of high solid and low viscosity. Its ultraviolet resistance test lasts more than 4000 hours. The coating has excellent wear resistance and is an excellent environmental protection long-term anticorrosive coating.

 

Perflex poliaspartik coating has good adhesion with the substrate, so it gets more and more attention by the majority of customers. Compared with other coatings, the advantages of polyaspartic coating are:

1. The curing time can be controlled.

2. Single spraying can reach the construction thickness.

3. Excellent impact resistance and wear resistance.

4. Stable color, non-yellowing

 

People’s environmental awareness is increasing in recent years. Perflex polyaspartic coating as a new type of material is bound to attract much attention. Coupled with its excellent physical properties and convenient and easy construction methods, it can be widely used in various fields and will develop rapidly. The performance advantages of Perflex polyaspartic coating are reflected in:

1. Mbrojtja e mjedisit dhe kursimi i energjisë

2. Unlimited creativity, exclusive customization space

3. Long service life and low maintenance cost

4. Safe and non-slip, good physical properties

 

Perflex polyaspartic coating system is mainly divided into super wear-resistant veshje dyshemeje, waterproof coating, art floor coating and stone binder for permeable pavement. Except for stone binder, the other three coatings can be applied to schools, hospitals, stores, malls, galleries, garages, factories, water parks, etc.

 

 

 


tel+86 183 9099 2093

Email[email mbrojtur]

whatsapp

#

na kontaktoni