Ky sajt përdor dhe vendos "cookies" në kompjuterin tuaj për të ndihmuar në përmirësimin e kësaj faqe interneti. Ju mund të mësoni më shumë rreth këtyre skedarëve dhe informacione të përgjithshme rreth mënyrës se si të ndryshoni cilësimet tuaja të kukive duke klikuar këtu. Duke vazhduar të përdorni këtë sajt pa ndryshuar cilësimet tuaja, ju jeni dakord me përdorimin tonë të cookie-ve.

PARETIM PA SEKSE

ZGJIDHJE PERFLEX PËR
NDERTIMIT

BËNI ÇDO DETAJ MË TË BUKUR DHE TË INTEGRUAR. IZOLIMI I PASTERISTEVE DHE GJENDJEVE TE TJERA TE PASTA LARG NGJYJET E Pllakave. BËJË MË TË FUNDIT DHE TË QËNDRUESHËM MË TË FORTËSISHËM DHE TË QËNDRUESHËM INSTALIMIN E Pllakave. BËNI ÇDO DETAJ MË TË BUKUR.

BACK

Mbrojtja e mjedisit, kursimi i energjisë dhe jetëgjatësia e shërbimit të veshjes poliaspartike të papërshkueshme nga uji 25 tetor 2023

Mbrojtja e mjedisit, kursimi i energjisë dhe jetëgjatësia e shërbimit

 

Në hapësirat e jashtme, ne shpesh mund të shohim shumë vende të lyera, si çati, mur të jashtëm, tokë, etj. Ka dukuri të zbardhjes, pluhurit dhe lëkurës në një shkallë të ndryshme. Arsyeja kryesore janë problemet e shkaktuara nga rezistenca e pakënaqshme ndaj motit të filmit mbrojtës të formuar nga shtresa e veshjes. Megjithatë, Veshje elastike e papërshkueshme nga uji me fortësi të lartë poliaspartike Perflex (në tekstin e mëtejmë të referuar si Veshje poliaspartike e papërshkueshme nga uji) është e rezistencë e madhe ndaj motit dhe po bëhet zgjedhja e parë e ndërtimit të projekteve të papërshkueshme nga uji në natyrë.

 


Pse është poliaspartik Veshje e papërshkueshme nga uji e zgjedhur për më shumë ndërtime të papërshkueshme nga uji në natyrë?

 

Veshje poliaspartike e papërshkueshme nga uji mund të përdoret jo vetëm si Veshje e papërshkueshme nga uji rezistente ndaj motit me rezistencë të shkëlqyer ndaj ujit, por edhe si një shtresë mbrojtëse rezistente ndaj motit për veshje të tjera të papërshkueshme nga uji, duke përmirësuar në mënyrë efektive jetën e shërbimit të shtresës origjinale. Në të njëjtën kohë, ajo gjithashtu ka të shkëlqyeraperformanca e mbrojtjes së mjedisit, e cila mund të jetëzero-formaldehid, jo toksik dhe i padëmshëm dhe me emetime të ulëta VOC.Për më tepër, ngjitja e shkëlqyer, rezistenca ndaj fërkimit dhe karakteristikat jo të brishtë janë gjithashtu avantazhet e veshjes poliaspartike të papërshkueshme nga uji.

 

Arsyeja pse veshja poliaspartike e papërshkueshme nga uji ka performancë të shkëlqyer është se është bërë nga rrëshirë poliaspartike. Përmbajtja e ngurtë e veshjes poliaspartike të papërshkueshme nga uji mund të arrijë 100%, qëndrueshmëria në tërheqje≥10/MPa, zgjatja≥300%, forca e grisjes≥40N/mm, ngjitja (në beton) mund të arrijë më shumë se 4/MPa dhe rezistenca ndaj konsumit (750g/ 500r)≤30mg.


1 


Mund të përmirësojë në mënyrë efektive rezistencën ndaj motit të veshjes së papërshkueshme nga uji, rrit efektin e saj dekorativ dhe zvogëlon konsumimin, lëkurën, rrudhat dhe çarjet. Mund të përdoret gjithashtu me veshje të tjera të papërshkueshme nga uji për të zgjatur jetën e shërbimit të ndërtesës dhe për të përmirësuar efektin e papërshkueshëm nga uji të veshjes.

 


A ka një avantazh çmimi veshja poliaspartike e papërshkueshme nga uji në krahasim me veshjet e tjera të papërshkueshme nga uji?

 

Nga pikëpamja e çmimit për njësi të produktit vetëm, çmimi i veshjes poliaspartike të papërshkueshme nga uji është pak më i lartë se ai i veshjeve të tjera të papërshkueshme nga uji, porperformanca e kostos gjithëpërfshirëse është shumë më e lartë se ajo e materialeve të tjera të papërshkueshme nga uji.Veshje poliaspartike e papërshkueshme nga uji ka film i dendur, qëndrueshmëri e mirë, jetë e njëjtë me ndërtesën, shkallë e ulët riparimi dhe performancë e shkëlqyer dekorative.Veshja tradicionale e papërshkueshme nga uji është jo vetëm shumë më e ulët se veshja poliaspartike e papërshkueshme nga uji në qëndrueshmërinë e materialit. Performanca dekorative është më e pakrahasueshme dhe kostoja e mirëmbajtjes është e lartë në periudhën e mëvonshme, duke kërkuar shumë fuqi punëtore dhe burime materiale. Kur llogaritni jetëgjatësinë e të gjithë projektit të papërshkueshëm nga uji, performanca e kostos gjithëpërfshirëse të përzgjedhjes së veshjes poliaspartike të papërshkueshme nga uji është shumë më e lartë se zgjedhja e materialeve të tjera.

 

 2


Prandaj, veshja poliaspartike e papërshkueshme nga uji është veshja shumëfunksionale e mbrojtjes së mjedisit, e papërshkueshme nga uji, e cila integron izolimin ndaj ujit, nxehtësinë dhe dekorimin (sistemi PAU). Falë saj super rezistencë ndaj motit, ngjitje e lartë, i papërshkueshëm nga uji afatgjatë, rezistencë ndaj goditjes dhe konsumit, rezistencë e shkëlqyer ndaj korrozionit mesatar dhe veti të tjera, Veshje poliaspartike e papërshkueshme nga uji përdoret gjerësisht në një shumëllojshmëri të papërshkueshmërisë së papërshkueshme nga uji dhe mbrojtjes së sipërfaqes së veshjes dekorative.

 

Me rritjen e vazhdueshme të ndërgjegjësimit mjedisor të njerëzve dhe progresin teknik të aplikimit të materialeve të reja poliaspartike në fushën e hidroizolimit, veshja poliaspartike e papërshkueshme nga uji po bëhet një material i domosdoshëm dhe i rëndësishëm për gjithnjë e më shumë projekte të papërshkueshme nga uji. Le të presim me padurim materialin poliaspartik të papërshkueshëm nga uji që integron i papërshkueshëm nga uji, izolimin e nxehtësisë dhe dekorimin (sistemi PAU) për të përfituar më shumë skena dhe përdorues.

 


tel+86 183 9099 2093

Email[email mbrojtur]

whatsapp

#

na kontaktoni