Ky sajt përdor dhe vendos "cookies" në kompjuterin tuaj për të ndihmuar në përmirësimin e kësaj faqe interneti. Ju mund të mësoni më shumë rreth këtyre skedarëve dhe informacione të përgjithshme rreth mënyrës se si të ndryshoni cilësimet tuaja të kukive duke klikuar këtu. Duke vazhduar të përdorni këtë sajt pa ndryshuar cilësimet tuaja, ju jeni dakord me përdorimin tonë të cookie-ve.

Shtëpi / Produkte / Dyshemeja pa probleme / PASKON POLIASPARTIKE KATI

  • 20KG
  • 10KG
  • 信 截图 _20240429150045
  • 20KG
  • 10KG
  • 信 截图 _20240429150045

Shtresë e mesme elastike poliaspartike e papërshkueshme nga uji - ASP2530Agjenti kryesor është rrëshira aspartike dhe pigmente dhe mbushëse të ndryshme, agjentë ndihmës, tretës, etj. Agjenti kurues është izocianat i modifikuar me polieter.

Numri i modelit:ASP2530 (A/B)

Përbërësi: rrëshirë aspartike dhe pigmente dhe mbushës të ndryshëm, agjentë ndihmës, tretës, etj.

Certifikata: France A+, CE, Rohs, ISO9001

Përdorimi i projektimit: Për hidroizolim dhe kundër korrozionit të nënshtresave të betonit (bodrume, ura, çati, magazina, etj., parqe ujore) shkumë, plastikë dhe nënshtresa të tjera

Pamja: Agjenti kryesor: Të gjitha ngjyrat lëng

Agjent kurues: Të gjitha ngjyrat lëng

Raporti i përdorimit: Larja: A:B = raporti masiv 1:0.8 (ju lutemi përzieni mirë përpara përdorimit)

Koha e ruajtjes:Bojë: 1 vit Agjent kurues: 1 vit

Temperatura e ruajtjes: 0℃-30℃

Specifikimet e paketimit: Bojë: 20KG Agjent shërues: 8KG

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

Produkt pa tretës, miqësor ndaj mjedisit

Erë e ulët dhe punueshmëri e mirë

Ndërtimi i filmit të trashë është i mundur dhe një formacion filmi është më i madh se 500μm

Ngjitje e shkëlqyer në nënshtresat e betonit

Zgjatim i shkëlqyer në thyerje dhe qëndrueshmëri në tërheqje

Ndërtim i thjeshtë dhe tharje e shpejtë


SHTRESAT E APLIKIMIT

ASP1475 Rezistent ndaj konsumit Poliapartike (0.1 mm): Një shtresë e sipërme që ofron rezistencë të lartë ndaj konsumit dhe grisjes për një përfundim të qëndrueshëm.

Veshje e mesme poliaspartike ASP100 (0.15-0.2 mm): Një shtresë e ndërmjetme e krijuar për të ofruar mbrojtje shtesë dhe forcë lidhëse midis shtresës së sipërme dhe shtresave bazë.

Veshje me rërë poliaspartike ASP2530 (0.6-0.8 mm): Një shtresë teksture e mbushur me grimca rëre për të rritur kapjen dhe qëndrueshmërinë ndaj gërryerjes.

EPR3101 Pa tretës Primer epoksi (0.15-0.2mm): Një shtresë themeli që siguron ngjitje të fortë me nënshtresën e betonit.

Betoni: Materiali bazë solid i cili siguron mbështetje strukturore për sistemin e veshjes.


2530


SKENART E APLIKIMIT

Veshje e mesme elastike Polyaspartic e papërshkueshme nga uji - ASP2530 është një shtresë elastike e papërshkueshme nga uji pa erë, me ngurtësi të lartë, me rrëshirë aspartate, pigmente dhe një agjent shërues izocianat të modifikuar me polieter. Kjo formulë pa tretës ofron ngjitje dhe qëndrueshmëri të fortë për nënshtresat e betonit, ideale për hidroizolim dhe kundër korrozionit në bodrume, ura dhe më shumë. Gjithashtu funksionon mirë në shkumë, plastikë dhe nënshtresa të tjera, duke siguruar një zgjidhje mbrojtëse të gjithanshme.


信 截图 _20240429160440


PARAMETRAT FIZIKE

Agjenti kryesor

Agjent shërues

Pamja: Të gjitha ngjyrat e lëngshme

Pamja: Të gjitha ngjyrat e lëngshme

Pika e ndezjes (℃): 95

Pika e ndezjes (℃): 93

Gravitet specifik(g/ml): 1.45±0.05 (A)

Gravitet specifik(g/ml): 1.06±0.05 (A)

Pesha specifike e përzierjes (g/ml): 1.22±0.05

Pesha e lëndëve të ngurta (përzierje A/B): 95±2%

Shkëlqimi: i ndritshëm

Trashësia e filmit të veshjes: Filmi i thatë: 500-600 Filmi i lagësht: 510-610μm

Shkalla teorike e veshjes:

Vlera teorike: 1.23kg/mm/m2

Vlera aktuale: e lidhur me trajtimin sipërfaqësor, mjedisin e jashtëm, metodën e ndërtimit dhe faktorë të tjerë

Karakteristikat e materialit pas pjekjes

zgjatim

300%

Forca elastike

10-13MPa

Forca e këputjes N/mm

55

Ngjitja (betoni):

2.5 MPa

Përkulshmëria në temperaturë të ulët (-35)

pa çarje

Fortësia (Shore A):

85


Parametrat e ndërtimit:

Larja: A:B = raporti masiv 1:0.8 (ju lutemi përzieni mirë përpara përdorimit)


Koha e aplikimit:

Temperatura ()

5

10

20

30

Jetëgjatësia në tenxhere (minuta)

80-90

60-80

40-60

30-40


Kushtet e ndërtimit:

Temperatura e ambientit: 5℃-30 ℃, Lagështia e ambientit: ≤85%(RH)

Temperatura e nënshtresës: duhet të jetë më e madhe se temperatura e pikës së vesës së ajrit 3 ℃ ose më shumë.

Agjent pastrues: hollues epoksi

Koha e tharjes dhe intervali i lyerjes:

Temperatura ()

5

10

20

30

E thatë në prekje (orë)

4

3

2

1.5

E thatë për tu trajtuar (orë)

20

15

12

10

Thatë për t'u rilyer (orë)

20

15

12

10
Zgjedhja e ngjyrave

FSHEJENI PËRZGJEDHJEN E PLOTË NGJYRAVE

Veglat e zgjedhjes së Perflex

Veglat e zgjedhjes së Perflex
Përdoreni atë me produktin tonë…
Dhe lehtësoni projektin tuaj

Efekti i favorshëm sipas produktit

Informacioni i produktit Shkarko

Sheet dhënat teknikeShkarko

Më shumë produkte të afërta

Lini kërkesën tuaj

Emër

Email Adresa

Numri i kontaktit

Përshkrim

tel+86 183 9099 2093

Email[email mbrojtur]

whatsapp

#

na kontaktoni

Shtresë e mesme elastike poliaspartike e papërshkueshme nga uji - ASP2530

Shtresë e mesme elastike poliaspartike e papërshkueshme nga uji - ASP2530

Numri i modelit:ASP2530 (A/B)

Komponent:rrëshirë aspartike dhe pigmente e mbushëse të ndryshme, agjentë ndihmës, tretës etj

Përdorimi i dizajnit:Për hidroizolim dhe kundër korrozionit të nënshtresave të betonit (bodrume, ura, çati, magazina etj., parqe ujore) shkumë, plastikë dhe nënshtresa të tjera

Lini një mesazh
Ne do t'ju telefonojmë së shpejti!