Ky sajt përdor dhe vendos "cookies" në kompjuterin tuaj për të ndihmuar në përmirësimin e kësaj faqe interneti. Ju mund të mësoni më shumë rreth këtyre skedarëve dhe informacione të përgjithshme rreth mënyrës se si të ndryshoni cilësimet tuaja të kukive duke klikuar këtu. Duke vazhduar të përdorni këtë sajt pa ndryshuar cilësimet tuaja, ju jeni dakord me përdorimin tonë të cookie-ve.

PLUSIM DHE MBYLLJE

ZGJIDHJE PERFLEX PËR
NDERTIMIT

BËNI ÇDO DETAJ MË TË BUKUR DHE TË INTEGRUAR. IZOLIMI I PASTERISTEVE DHE GJENDJEVE TE TJERA TE PASTA LARG NGJYJET E Pllakave. BËJË MË TË FUNDIT DHE TË QËNDRUESHËM MË TË FORTËSISHËM DHE TË QËNDRUESHËM INSTALIMIN E Pllakave. BËNI ÇDO DETAJ MË TË BUKUR.

BACK

Pse fino pllakash Perflex polypro mund të zëvendësojë epoksidin dhe të bëhet një fino pllakash e gjeneratës së re? 21 korrik 2022

Megjithatë, fino tradicionale e pllakave është bërë nga fino pllakash me rrëshirë epokside fino pllakash epoksi nuk është rezistent ndaj motit, do të zverdhet, do të zbardhet, do të plasaritet pas vitesh, atëherë në treg është shfaqur fino pllakash me polimer të lartë Perflex. Është një fino pllakash e bërë nga poliurea poliaspartike rrëshirë. Për shkak të performancës së tij të shkëlqyer, ajo është njohur dhe pëlqyer nga gjithnjë e më shumë punues. 


Pra, pse është kaq tërheqës fuga e pllakave polipro? Pse mund të zëvendësojë epoksi dhe të bëhet një fino pllakash e gjeneratës së re?

Tani, le ta kompensojmë atë për ju!


■ edhe pse fuga e pllakave epoksi ka ngjyra të pasura, performanca dhe efekti i tij dekorativ mund të plotësojnë kërkimin e njerëzve për bukurinë e dekorimit të shtëpisë, por gjithmonë ka pasur një disavantazh të pashmangshëm - është e lehtë të zverdhet dhe të bjerë.

■ në këtë rast, u krijua një lloj i ri i fino pllakash pa zverdhje dhe çngjyrosje - fino pllakash polipro.

1648259814128662

Futa e pllakave Polypro nuk zverdhet. Pse?


■ Struktura unazore e benzenit në rrëshirën epokside përcakton fenomenin e pashmangshëm të zverdhjes, ndërsa ngurtësuesi poliure përdor lëndë të para alifatike dhe nuk ka asnjë grup zverdhjeje në strukturën e materialit. Prandaj, pavarësisht se sa i ekspozuar ndaj diellit, llaçi i pllakave polipro mund të mbetet i bardhë si i ri!

■ në ditën e 5-të, fuga e pllakave epokside u plas rëndë, ndërsa fuga e pllakave POLYPRO ishte ende e paprekur. Pse?


Për të zgjidhur këtë problem, ne bëmë një eksperiment krahasues mbi fleksibilitetin e dy produkteve. Siç tregohet në figurën më poshtë, përgatisni një film bojë me trashësi 0.5 mm në pllakë llamarine, përkuleni atë me 1 mm dhe shikoni nëse është thyer pas palosjes në gjysmë. Mjedisi duhet të ruhet në 60 ℃ dhe 70% RH.


Nëpërmjet eksperimenteve, ne zbuluam se materiali epoksi ka brishtësinë në thelb, gjë që shkaktohet nga shtimi i plastifikuesit në procesin e prodhimit. Vetë materiali poliure ka viskozitet të lartë të ngurtë dhe të ulët. Nuk ka nevojë të shtojë ndonjë plastifikues në procesin e prodhimit dhe ka karakteristikat e kombinimit të ngurtë fleksibël.


Cilat janë karakteristikat e finove të pllakave POLYPRO?


■ përveç dy veçorive të mësipërme, cilat janë veçoritë e tjera Poliapartike fino pllakash që u nevojitet konsumatorëve?


Kjo është mbrojtja e mjedisit dhe pa erë. Krahasuar me fino pllakash epokside, fuga e pllakave POLYPRO njihet gjithashtu nga shumica e konsumatorëve.


■ kushdo që ka përdorur fino pllakash epokside e di se fino pllakash epokside do të ketë një erë shumë të mprehtë, e cila është aroma e lëshuar nga amoniaku i lirë gjatë sintezës së agjentit të tij kurues. Është i njëjti problem si zverdhja.

■ Fino pllakash POLYPRO e zgjidh plotësisht këtë problem nga rrënja. Nuk ka substancë të lirë që prodhon erë në agjentin kurues dhe rrëshirë. Sipas raportit të testit të palëve të treta, i gjithë produkti mund të përmbushë kërkesat e standardit të mbrojtjes mjedisore të BE-së a +.


Në ditët e sotme, konsumatorët i kushtojnë vëmendje të madhe mbrojtjes së mjedisit dhe i kushtojnë vëmendje pa shije, jo toksike dhe të padëmshme. Agjenti i qepjes me poliure asparagus jo vetëm që plotëson dekorimin dhe praktikueshmërinë, por gjithashtu plotëson problemin e mbrojtjes së mjedisit. Si mundet që një fino e tillë pllakash të mos jetë e dashur nga publiku?


Le të ndryshojë industria e finove të pllakave, ne besojmë se fino pllakash POLYPRO e ka këtë aftësi!

tel+86 183 9099 2093

Email[email mbrojtur]

whatsapp

#

na kontaktoni