Ky sajt përdor dhe vendos "cookies" në kompjuterin tuaj për të ndihmuar në përmirësimin e kësaj faqe interneti. Ju mund të mësoni më shumë rreth këtyre skedarëve dhe informacione të përgjithshme rreth mënyrës se si të ndryshoni cilësimet tuaja të kukive duke klikuar këtu. Duke vazhduar të përdorni këtë sajt pa ndryshuar cilësimet tuaja, ju jeni dakord me përdorimin tonë të cookie-ve.

LAJME DHE NGJARJE

Vlog i Shane që demonstron se sa i lehtë është instalimi i finove të pllakave epokside Perflex! 05 korrik 2023

Ne e vlerësojmë shumë krijimin e videos demo të Perflex Epoxy Grout nga Shane, e cila ofron udhëzime të hollësishme dhe masa paraprake për përdorimin e saj.

Demonstrimi është absolutisht fantastik dhe vlen të përmendet se fëmijët në video janë tepër të adhurueshëm.

Rekomandohet shumë që videoja të shikohet nga të gjithë të interesuarit për Perflex.

BACK NEXT Perflex UK në shfaqjen e pllakave prezanton fugat e pllakave me fishekë të lehtë për t'u përdorur

Lajme relative

tel+86 183 9099 2093

Email[email mbrojtur]

whatsapp

#

na kontaktoni