Ky sajt përdor dhe vendos "cookies" në kompjuterin tuaj për të ndihmuar në përmirësimin e kësaj faqe interneti. Ju mund të mësoni më shumë rreth këtyre skedarëve dhe informacione të përgjithshme rreth mënyrës se si të ndryshoni cilësimet tuaja të kukive duke klikuar këtu. Duke vazhduar të përdorni këtë sajt pa ndryshuar cilësimet tuaja, ju jeni dakord me përdorimin tonë të cookie-ve.

LAJME DHE NGJARJE

Qendra e re e shpërndarjes Perlfex në Filipine 19 tetor 2022

Perlfex po vihet re dhe po dashurohet nga shumë kontraktorë/punues/pronar dhe seritë e produkteve Perflex janë eksportuar në mbarë botën.


Ne kemi pasur shumë shpërndarës jashtë shtetit dhe këtu është një i ri që hapet në Filipine. Pothuajse të gjitha seritë Perflex janë në dispozicion dhe ne po zhvillojmë më shumë ngjyra të reja dhe produkte të reja.


Perflex synon të ndërtojë një rrjetë për fino pllakash në mbarë botën për t'u ofruar klientëve përvojën më të mirë të përdorimit të finove të pllakave.


  

BACK NEXT Perflex Malaysia Ftohet në Ceed Design për të ndarë produktet Preflex

Lajme relative

tel+86 183 9099 2093

Email[email mbrojtur]

whatsapp

#

na kontaktoni