Ky sajt përdor dhe vendos "cookies" në kompjuterin tuaj për të ndihmuar në përmirësimin e kësaj faqe interneti. Ju mund të mësoni më shumë rreth këtyre skedarëve dhe informacione të përgjithshme rreth mënyrës se si të ndryshoni cilësimet tuaja të kukive duke klikuar këtu. Duke vazhduar të përdorni këtë sajt pa ndryshuar cilësimet tuaja, ju jeni dakord me përdorimin tonë të cookie-ve.

LAJME DHE NGJARJE

Mbytës pllakash i papërshkueshëm nga uji Perflex i ri i lançuar në Tajlandë 28 korrik 2022

Poliapartike Veshje transparente e papërshkueshme nga uji

Specifikime teknike:

-Zgjatja ≧100%

-Ngjitja (betoni)≧10 MPa 

-Rezistenca në tërheqje ≧10MPa 

-Përkulshmëria në temperaturë të ulët (-35℃) Nuk ka çarje

-Rezistenca ndaj gërryerjes (750g/500r,mg) ≦25

-Ngurtësia ≧80

-Forca e grisjes ≧60N/mm

-Rezistencë ndaj rrezeve ultraviolet (1500h) Nuk ka flluska, pa tendencë, pa njollë, pa lëkurë të veshjes

#perflex #veshje poliaspartike #hidroizolim #brenda #jashte #kunder rreshqitjes

new4

BACK NEXT Perflex tani është në dispozicion nga Hyperion Tiles Ltd Ascot

Lajme relative

tel+86 183 9099 2093

Email[email mbrojtur]

whatsapp

#

na kontaktoni