Ky sajt përdor dhe vendos "cookies" në kompjuterin tuaj për të ndihmuar në përmirësimin e kësaj faqe interneti. Ju mund të mësoni më shumë rreth këtyre skedarëve dhe informacione të përgjithshme rreth mënyrës se si të ndryshoni cilësimet tuaja të kukive duke klikuar këtu. Duke vazhduar të përdorni këtë sajt pa ndryshuar cilësimet tuaja, ju jeni dakord me përdorimin tonë të cookie-ve.

LAJME DHE NGJARJE

Ekipi i Perflex UK në TTA Tiling Show 04 gusht 2022

Falenderime të mëdha për ekipin e Perflex UK, veçanërisht Shane Manley për prezantimin perfekt të produkteve Perflex në Show. Faleminderit të gjithëve që qëndruan pranë për kohën dhe interesimin tuaj. Shpresoj se produktet Perflex ju kanë bërë përshtypje!

 Ne kemi një numër ngjyrash të bukura për fino me efekt mat, me shkëlqim dhe me rërë. Shumë fermerë erdhën për të vizituar Perflex dhe u përpoqën të fusnin vetë.


“26 persona që përdorin produktin për herë të parë ndonjëherë, trajnim zero, çdo mostër duket e mrekullueshme, u deshën 5-10 minuta, në një mjedis shumë të ngarkuar dhe ata u larguan krejtësisht të pastër, me përjashtim të djemve që pyesnin veten nëse fino me shkëlqim do të ngjitej gishtat e tyre.”


imazh

imazh

BACK NEXT Demonstrimi Perflex në Bullen Trading Co. MB - Video

Lajme relative

tel+86 183 9099 2093

Email[email mbrojtur]

whatsapp

#

na kontaktoni