Ky sajt përdor dhe vendos "cookies" në kompjuterin tuaj për të ndihmuar në përmirësimin e kësaj faqe interneti. Ju mund të mësoni më shumë rreth këtyre skedarëve dhe informacione të përgjithshme rreth mënyrës se si të ndryshoni cilësimet tuaja të kukive duke klikuar këtu. Duke vazhduar të përdorni këtë sajt pa ndryshuar cilësimet tuaja, ju jeni dakord me përdorimin tonë të cookie-ve.

LAJME DHE NGJARJE

Perflex UK në shfaqjen e pllakave prezanton fugat e pllakave me fishekë të lehtë për t'u përdorur 25 maj 2023

Faleminderit shumë për atë që ekipi i Perflex UK kishte bërë në shfaqjen e pllakave.

Vitrina ishte kaq mbresëlënëse dhe tërhoqi një mori tjegulltarësh dhe të tjerëve në linjën përkatëse për ta provuar Fino pllakash Perflex.

 

Perflex është shumë mirënjohës për shoqëruesit në vitrinë për interesin e tyre për produktet tona dhe për t'i provuar ato. Mbështetja juaj është motivimi ynë për të zhvilluar më shumë produkte premium dhe të reja për zgjidhjet e fugave.


BACK NEXT Dyqani i ri i Perflex Lietuva në Technikos g. 12A, Kaunas

Lajme relative

tel+86 183 9099 2093

Email[email mbrojtur]

whatsapp

#

na kontaktoni