Ky sajt përdor dhe vendos "cookies" në kompjuterin tuaj për të ndihmuar në përmirësimin e kësaj faqe interneti. Ju mund të mësoni më shumë rreth këtyre skedarëve dhe informacione të përgjithshme rreth mënyrës se si të ndryshoni cilësimet tuaja të kukive duke klikuar këtu. Duke vazhduar të përdorni këtë sajt pa ndryshuar cilësimet tuaja, ju jeni dakord me përdorimin tonë të cookie-ve.

LAJME DHE NGJARJE

Demonstrimi i finove të pllakave Perflex në depon e pllakave 15 nëntor 2022

“Kam harruar të bëj foto, kam marrë disa në Doncaster.

Falë skuadrave të Tile Depot Doncaster & Sheffield, dhe punuesve që vareshin përreth, u vonova në të dy dyqanet.”


Ekipi i Perflex UK ka ndarë me ne për aktivitetin me Tile Depot. Vetë tjegullat që bënë provën dukeshin mjaft të kënaqur dhe gjetën Fino pllakash Perflex i lehtë për t’u përdorur.


Produktet Perflex po bëhen gjithnjë e më të mirëpritur nga prodhuesit e pllakave për shkak të metodës së tij të lehtë të funksionimit dhe cilësisë premium. 


15

BACK NEXT Qendra e re e shpërndarjes Perlfex në Filipine

Lajme relative

tel+86 183 9099 2093

Email[email mbrojtur]

whatsapp

#

na kontaktoni