Ky sajt përdor dhe vendos "cookies" në kompjuterin tuaj për të ndihmuar në përmirësimin e kësaj faqe interneti. Ju mund të mësoni më shumë rreth këtyre skedarëve dhe informacione të përgjithshme rreth mënyrës se si të ndryshoni cilësimet tuaja të kukive duke klikuar këtu. Duke vazhduar të përdorni këtë sajt pa ndryshuar cilësimet tuaja, ju jeni dakord me përdorimin tonë të cookie-ve.

LAJME DHE NGJARJE

Ngjarja Perflex The Fund of the Year 2021 28 korrik 2022

Ekipi i operacionit të Perflex China organizoi ngjarjen e fundvitit më 18 nëntor, ngjarja tregoi "të rinjtë pasionantë, të guximshëm dhe të patrembur" të anëtarëve të ekipit Perflex. 


Zhvillimi i një ekipi dhe arritjet e shkëlqyera të një ekipi janë të pandashme nga të gjithë para dhe pas skenës. Të gjithë janë mjeshtër dhe 

të gjithë nuk mund të injorohen në këtë familje të madhe. "Të rinjtë e pasionuar, të guximshëm dhe të patrembur", ekipi i Perflex ka një ëndërr të përbashkët për të zhvilluar materiale ndërtimi 

produkte me siguri, mbrojtje të mjedisit, vlerë të lartë të shtuar dhe jetë të gjatë shërbimi. Për të hyrë në qindra miliona familje në mbarë botën dhe për t'u bërë një 

markë e njohur në botë është ndjekja jonë.BACK NEXT Pse fino pllakash Perflex polypro mund të zëvendësojë epoksidin dhe të bëhet një fino pllakash e gjeneratës së re?

Lajme relative

tel+86 183 9099 2093

Email[email mbrojtur]

whatsapp

#

na kontaktoni