Ky sajt përdor dhe vendos "cookies" në kompjuterin tuaj për të ndihmuar në përmirësimin e kësaj faqe interneti. Ju mund të mësoni më shumë rreth këtyre skedarëve dhe informacione të përgjithshme rreth mënyrës se si të ndryshoni cilësimet tuaja të kukive duke klikuar këtu. Duke vazhduar të përdorni këtë sajt pa ndryshuar cilësimet tuaja, ju jeni dakord me përdorimin tonë të cookie-ve.

LAJME DHE NGJARJE

Vitrina Perflex në Archidex 2023 Malajzia është mbyllur me sukses! 03 gusht 2023

Vitrina Perflex në Archidex 2023 Malajzia është mbyllur me sukses! Falënderime të mëdha për shtabin qendror të Perflex dhe ekipin e Malajzisë për prezantimin e tyre profesional, të durueshëm dhe të përsosur të produkteve Perflex në ekspozitë!

 

Perflex është mirënjohës për të gjithë ata që vizituan stendën tonë për kohën dhe interesin tuaj! Ne kemi shfaqur një sërë ngjyrash të mrekullueshme për fino në fund të mat, me shkëlqim dhe me rërë. Shpresojmë që të jeni të impresionuar nga produktet premium dhe të reja.

 

Shumë punues provuan ta përdornin produktin për herë të parë, pa asnjë trajnim, por çdo mostër dukej e mrekullueshme. Perflex sinqerisht priste që ata që u përpoqën të provonin instalimin e finove të fishekëve do ta pëlqenin produktin!
BACK NEXT Demontimi i finove të pllakave Perflex polypro nga ekipi i Perflex Lietuva

Lajme relative

tel+86 183 9099 2093

Email[email mbrojtur]

whatsapp

#

na kontaktoni