Ky sajt përdor dhe vendos "cookies" në kompjuterin tuaj për të ndihmuar në përmirësimin e kësaj faqe interneti. Ju mund të mësoni më shumë rreth këtyre skedarëve dhe informacione të përgjithshme rreth mënyrës se si të ndryshoni cilësimet tuaja të kukive duke klikuar këtu. Duke vazhduar të përdorni këtë sajt pa ndryshuar cilësimet tuaja, ju jeni dakord me përdorimin tonë të cookie-ve.

LAJME DHE NGJARJE

Demontimi i finove të pllakave Perflex polypro nga ekipi i Perflex Lietuva 10 korrik 2023

Demontimi i finove të pllakave Perflex polypro nga ekipi i Perflex Lietuva


Tregon vetitë e shkëlqyera të papërshkueshme nga uji, të lehtë për t'u aplikuar dhe të pastër, të forta dhe të qëndrueshme të finove të pllakave. Ka lidhje perfekte që të mos bie nga boshllëku i pllakës. Ky fino është super fleksibël. Nuk plasaritet.


BACK NEXT Vlog i Shane që demonstron se sa i lehtë është instalimi i finove të pllakave epokside Perflex!

Lajme relative

tel+86 183 9099 2093

Email[email mbrojtur]

whatsapp

#

na kontaktoni