Ky sajt përdor dhe vendos "cookies" në kompjuterin tuaj për të ndihmuar në përmirësimin e kësaj faqe interneti. Ju mund të mësoni më shumë rreth këtyre skedarëve dhe informacione të përgjithshme rreth mënyrës se si të ndryshoni cilësimet tuaja të kukive duke klikuar këtu. Duke vazhduar të përdorni këtë sajt pa ndryshuar cilësimet tuaja, ju jeni dakord me përdorimin tonë të cookie-ve.

LAJME DHE NGJARJE

Perflex Magical Luminous Grout i bën fëmijët qesharak 28 korrik 2022

Fëmijët Jocob dhe Joshy e bënë këtë, shtëpinë e tyre të lezetshme të insekteve, copa druri të mbetura të mbajtura të gjitha së bashku me Perflex, Perflex P30 Luminous për t'u dekoruar. Kjo pjesë e sipërme ka vetëm 2 pika të vogla kontakti dhe është e fortë. Siç ishte në diell çdo lloj hije dhe shkëlqen si një burim drite me energji. Ata e donin atë si të ndritshëm në errësirë ​​që e bën shtëpinë e tyre të insekteve magjike, lodër vërtet fantastike për ta. Pra, si mendojnë fëmijët për Perflex, një fjalë "Magjike".

new3

BACK NEXT Ngjarja Perflex The Fund of the Year 2021

Lajme relative

tel+86 183 9099 2093

Email[email mbrojtur]

whatsapp

#

na kontaktoni