Ky sajt përdor dhe vendos "cookies" në kompjuterin tuaj për të ndihmuar në përmirësimin e kësaj faqe interneti. Ju mund të mësoni më shumë rreth këtyre skedarëve dhe informacione të përgjithshme rreth mënyrës se si të ndryshoni cilësimet tuaja të kukive duke klikuar këtu. Duke vazhduar të përdorni këtë sajt pa ndryshuar cilësimet tuaja, ju jeni dakord me përdorimin tonë të cookie-ve.

LAJME DHE NGJARJE

Dyqani i ri i Perflex Lietuva në Technikos g. 12A, Kaunas 12 maj 2023

Në dyqanin e ri të Perflex Lietuva në Technikos g. Shfaqet 12A, Kaunas, fino polipro Perflex.

Fino është i disponueshëm në 72 ngjyra të rregullta në teksturë me rërë mat, me shkëlqim dhe shkëlqim me veti të shkëlqyera të papërshkueshme nga uji, kundër mykut, kundër plasaritjeve dhe rezistente ndaj motit, të cilat mund të plotësojnë nevoja të ndryshme nga klientë të ndryshëm.
Ju nuk do të përshëndeteni nga askush tjetër përveç Perflex DudeBACK NEXT Grouting i ri i bërë nga Dan Bouckley - Distributor Perflex në Kanada

Lajme relative

tel+86 183 9099 2093

Email[email mbrojtur]

whatsapp

#

na kontaktoni