Ky sajt përdor dhe vendos "cookies" në kompjuterin tuaj për të ndihmuar në përmirësimin e kësaj faqe interneti. Ju mund të mësoni më shumë rreth këtyre skedarëve dhe informacione të përgjithshme rreth mënyrës se si të ndryshoni cilësimet tuaja të kukive duke klikuar këtu. Duke vazhduar të përdorni këtë sajt pa ndryshuar cilësimet tuaja, ju jeni dakord me përdorimin tonë të cookie-ve.

LAJME DHE NGJARJE

Perflex zgjeron partneritetin strategjik në Vietnam për të avancuar zgjidhjet e ndërtimit 30 gusht 2023

Perflex është i emocionuar të njoftojë një bashkëpunim strategjik që u shfaq gjatë vizitës së ekipit tonë në Vietnam në fillim të gushtit. Fokusi kryesor i diskutimeve tona ishte në prezantimin e mundshëm të teknologjisë më moderne të Perflex Poliapartike/Funo dhe Veshje Epoksi në tregun Vietnamez.


Përgjigja entuziaste që morëm forcon themelet për një partneritet dinamik dhe bashkëpunues. Ne shprehim vlerësimin tonë të sinqertë për pritjen e ngrohtë që kemi marrë gjatë qëndrimit tonë.


Ky partneritet nënkupton një angazhim të përbashkët për të revolucionarizuar praktikat e ndërtimit në Vietnam. Së bashku, Perflex dhe partneri ynë i çmuar janë vendosur të nxisin ndryshime pozitive dhe inovacione brenda industrisë, duke ofruar zgjidhje transformuese që plotësojnë nevojat në zhvillim të tregut.BACK NEXT Ekspozita Perflex në Vietbuild 2023

Lajme relative

tel+86 183 9099 2093

Email[email mbrojtur]

whatsapp

#

na kontaktoni