Ky sajt përdor dhe vendos "cookies" në kompjuterin tuaj për të ndihmuar në përmirësimin e kësaj faqe interneti. Ju mund të mësoni më shumë rreth këtyre skedarëve dhe informacione të përgjithshme rreth mënyrës se si të ndryshoni cilësimet tuaja të kukive duke klikuar këtu. Duke vazhduar të përdorni këtë sajt pa ndryshuar cilësimet tuaja, ju jeni dakord me përdorimin tonë të cookie-ve.

LAJME DHE NGJARJE

Ekspozita Perflex në Vietbuild 2023 17 gusht 2023

Futrimi i pllakave në të gjithë shtëpinë e Perflex si dhe veshje dyshemeje ekspozita e sistemit në Vietbuild 2023 ka përfunduar me sukses të madh! Ekipi i Perflex është shumë i përkushtuar ndaj atyre që kanë vizituar stendat tona për kohën dhe interesin tuaj për Perflex.

 

Perflex ka takuar shumë stilistë profesionistë të brendshëm, punëtorë të pllakave, kontraktorë në vitrinë. Shfaqja e detajuar e produktit dhe prezantimi i produktit u janë paraqitur të gjithë vizitorëve me durimin dhe profesionet më të mëdha të Perflex.

 

Megjithëse ekspozita ka përfunduar, Perflex synon të zhvillojë produkte më të reja dhe premium për klientët tanë në mbarë botën nuk do të ndalet.

BACK NEXT Vitrina Perflex në Archidex 2023 Malajzia është mbyllur me sukses!

Lajme relative

tel+86 183 9099 2093

Email[email mbrojtur]

whatsapp

#

na kontaktoni