Ky sajt përdor dhe vendos "cookies" në kompjuterin tuaj për të ndihmuar në përmirësimin e kësaj faqe interneti. Ju mund të mësoni më shumë rreth këtyre skedarëve dhe informacione të përgjithshme rreth mënyrës se si të ndryshoni cilësimet tuaja të kukive duke klikuar këtu. Duke vazhduar të përdorni këtë sajt pa ndryshuar cilësimet tuaja, ju jeni dakord me përdorimin tonë të cookie-ve.

LAJME DHE NGJARJE

Demonstrimi Perflex në Bullen Trading Co. MB - Video 03 gusht 2022

Perflex, një ekspert i sistemit të fugave të pllakave për të gjithë shtëpinë, demonstroi në Bullen Trading Co. Shane kishte prezantuar fino të pllakave me fishekë. Një mori tjegullash erdhën për të na vizituar dhe u përpoqën të fusnin fuga duke mbyllur armën vetë. U zbulua se fuga ishte kaq e lehtë dhe fino e tepërt pas tharjes ishte gjithashtu e lehtë për t'u pastruar. Nuk kishte erë asgjë, mjaft miqësore me mjedisin! Ngjyra të shumta të mrekullueshme të finove të pllakave ishin të disponueshme për vizitorët nga të cilat mund të zgjidhnin dhe madje shumë prodhues të pllakave blenë disa produkte për fino pllakash në vend.


Ne jemi në gjendje t'ju furnizojmë me fino të pllakave me fishekë të cilësisë më të mirë të bërë si nga epoksi ashtu edhe nga polipro. Ata janë super të papërshkueshëm nga uji, kundër mykut, të lehtë për t'u lyer, rezistent ndaj motit, prandaj aplikohen si për ambiente të jashtme ashtu edhe për ato të brendshme.


2BACK NEXT Perflex Novel Materials mori pjesë në ekspozitën e 36-të të Cerambath

Lajme relative

tel+86 183 9099 2093

Email[email mbrojtur]

whatsapp

#

na kontaktoni