Ky sajt përdor dhe vendos "cookies" në kompjuterin tuaj për të ndihmuar në përmirësimin e kësaj faqe interneti. Ju mund të mësoni më shumë rreth këtyre skedarëve dhe informacione të përgjithshme rreth mënyrës se si të ndryshoni cilësimet tuaja të kukive duke klikuar këtu. Duke vazhduar të përdorni këtë sajt pa ndryshuar cilësimet tuaja, ju jeni dakord me përdorimin tonë të cookie-ve.

LAJME DHE NGJARJE

Projekti i ri i fugave të pllakave i përfunduar nga cldbathrooms, Perflex UK 09 mars 2023

Ky projekt është realizuar në mënyrë perfekte nga cldbathrooms. Nga depilimi i sipërfaqes së pllakave deri te heqja e mbetjeve të linjës së finove, ai po ecën mirë në çdo hap dhe rezultati është i kënaqshëm.

 

Futa e pllakave të fishekëve Perflex është shumë e lehtë për t'u përdorur dhe kursen mjaft kohë dhe punë nga ndërtimi. Fino është i papërshkueshëm nga uji, kundër ndotjes, rezistent ndaj mykut dhe miqësor ndaj mjedisit. Zgjidhni Perflex, zgjidhni cilësinë!
BACK NEXT Hera e parë e Dan Bouckley që përdor Perflex Fisheku i Pllakës

Lajme relative

tel+86 183 9099 2093

Email[email mbrojtur]

whatsapp

#

na kontaktoni