Ky sajt përdor dhe vendos "cookies" në kompjuterin tuaj për të ndihmuar në përmirësimin e kësaj faqe interneti. Ju mund të mësoni më shumë rreth këtyre skedarëve dhe informacione të përgjithshme rreth mënyrës se si të ndryshoni cilësimet tuaja të kukive duke klikuar këtu. Duke vazhduar të përdorni këtë sajt pa ndryshuar cilësimet tuaja, ju jeni dakord me përdorimin tonë të cookie-ve.

LAJME DHE NGJARJE

Hera e parë e Dan Bouckley që përdor Perflex Fisheku i Pllakës 01 mars 2023

Është hera e parë që Dan Bouckley përdor fino pllakash me fishekë Perflex.

Ai shikoi videot udhëzuese të Perflex për instalimin e finove me fishekë përpara se të aplikonte fino dhe më në fund bëri një punë të mirë. Gjithçka duket shumë mirë. Besohet se Dan do ta bëjë atë më të aftë pas disa herë fuga.

 

Perflex po kërkon më shumë bashkëpunim me kompani ndërtimi/kontraktuese në mbarë botën. Na kontaktoni për më shumë detaje nëse keni interes!

BACK NEXT Demonstrimi i finove të pllakave Perflex në depon e pllakave

Lajme relative

tel+86 183 9099 2093

Email[email mbrojtur]

whatsapp

#

na kontaktoni