Ky sajt përdor dhe vendos "cookies" në kompjuterin tuaj për të ndihmuar në përmirësimin e kësaj faqe interneti. Ju mund të mësoni më shumë rreth këtyre skedarëve dhe informacione të përgjithshme rreth mënyrës se si të ndryshoni cilësimet tuaja të kukive duke klikuar këtu. Duke vazhduar të përdorni këtë sajt pa ndryshuar cilësimet tuaja, ju jeni dakord me përdorimin tonë të cookie-ve.

LAJME DHE NGJARJE

Hapja e Punëtorisë Kreative në Malajzi

Hapja e Punëtorisë Kreative në Malajzi

03 nëntor 2023

Urime për hapjen madhështore të Punëtorisë Kreative, Hapësira Nr. 1 e Materialeve Ndërtimi Moderne me Një ndalesë + Hapësira e bashkëpunimit me Dizajn të Brendshëm, me Perflex si markën ekskluzive të finove! Shumë stilistë lokalë të brendshëm dhe dekorim të shtëpisë b...

LEXO MË SHUMË

Perflex zgjeron partneritetin strategjik në Vietnam për të avancuar zgjidhjet e ndërtimit

Perflex zgjeron partneritetin strategjik në Vietnam për të avancuar zgjidhjet e ndërtimit

30 gusht 2023

Perflex është i emocionuar të njoftojë një bashkëpunim strategjik që u shfaq gjatë vizitës së ekipit tonë në Vietnam në fillim të gushtit. Fokusi kryesor i diskutimeve tona ishte në prezantimin e mundshëm të Perflex-it Polyaspartic/Epoxy Grout më moderne...

LEXO MË SHUMË

Ekspozita Perflex në Vietbuild 2023

Ekspozita Perflex në Vietbuild 2023

17 gusht 2023

Futifikimi i pllakave në të gjithë shtëpinë e Perflex si dhe ekspozita e sistemit të veshjes së dyshemesë në Vietbuild 2023 ka përfunduar me sukses të madh! Ekipi i Perflex është shumë i përkushtuar ndaj atyre që kanë vizituar stendat tona për kohën dhe interesin tuaj për Perflex. Përsosmëri...

LEXO MË SHUMË

Vitrina Perflex në Archidex 2023 Malajzia është mbyllur me sukses!

Vitrina Perflex në Archidex 2023 Malajzia është mbyllur me sukses!

03 gusht 2023

Vitrina Perflex në Archidex 2023 Malajzia është mbyllur me sukses! Falënderime të mëdha për shtabin qendror të Perflex dhe ekipin e Malajzisë për prezantimin e tyre profesional, të durueshëm dhe të përsosur të produkteve Perflex në ekspozitë! Perflex është mirënjohës për...

LEXO MË SHUMË

Demontimi i finove të pllakave Perflex polypro nga ekipi i Perflex Lietuva

Demontimi i finove të pllakave Perflex polypro nga ekipi i Perflex Lietuva

10 korrik 2023

Demontimi i finove të pllakave Perflex polypro nga ekipi i Perflex Lietuva

Tregon vetitë e shkëlqyera të papërshkueshme nga uji, të lehtë për t'u aplikuar dhe të pastër, të forta dhe të qëndrueshme të finove të pllakave. Ka lidhje perfekte që të mos bie nga boshllëku i pllakës. Ky fino është...

LEXO MË SHUMË

tel+86 183 9099 2093

Email[email mbrojtur]

whatsapp

#

na kontaktoni