Ky sajt përdor dhe vendos "cookies" në kompjuterin tuaj për të ndihmuar në përmirësimin e kësaj faqe interneti. Ju mund të mësoni më shumë rreth këtyre skedarëve dhe informacione të përgjithshme rreth mënyrës se si të ndryshoni cilësimet tuaja të kukive duke klikuar këtu. Duke vazhduar të përdorni këtë sajt pa ndryshuar cilësimet tuaja, ju jeni dakord me përdorimin tonë të cookie-ve.

Si të bashkoheni me Perflex

Shpërndarësit janë ura për PERFLEX për të arritur përdoruesit lokalë

PERFLEX ka krijuar një sistem të pjekur shpërndarjeje në mbarë botën. Duke mbështetur dhe bashkëpunuar me shpërndarësit, PERFLEX punon së bashku me shpërndarësit për të ofruar produkte dhe shërbime me cilësi të lartë për përdoruesit në mbarë botën.

Si të anëtarësoheni në PERFLEX

PERFLEX ka krijuar shpërndarës bashkëpunimi në Australi, Mbretërinë e Bashkuar, Itali, SHBA, Kanada, Malajzi, Singapor, Arabinë Saudite, Tajlandë dhe më shumë se 30 vende. Me shfaqjen e bizneseve të reja dhe produkteve të vlefshme, nëse keni aftësi të forta shpërndarjeje dhe përvojë të mirë në marketingun e materialeve të ndërtimit, ne mirëpresim bashkimin tuaj për të fituar mundësi të mëdha potenciale biznesi.
PERFLEX Group nuk është i kënaqur me projektimin, prodhimin dhe shpërndarjen e produkteve: ai sjell në treg një sërë zgjidhjesh që plotësojnë kërkesat e klientëve të PERFLEX për performancë dhe sfidat e zhvillimit të qëndrueshëm.

tel+86 183 9099 2093

Email[email mbrojtur]

whatsapp

#

na kontaktoni