Ky sajt përdor dhe vendos "cookies" në kompjuterin tuaj për të ndihmuar në përmirësimin e kësaj faqe interneti. Ju mund të mësoni më shumë rreth këtyre skedarëve dhe informacione të përgjithshme rreth mënyrës se si të ndryshoni cilësimet tuaja të kukive duke klikuar këtu. Duke vazhduar të përdorni këtë sajt pa ndryshuar cilësimet tuaja, ju jeni dakord me përdorimin tonë të cookie-ve.

Thyerje me fuga dhe tjegulla

Ofroni vazhdimisht zgjidhje përdoruesve

Vlera e PERFLEX bazohet në nevojat e përdoruesve, për të zgjidhur problemet e arredimit të shtëpisë si fuga pllakash, tjegulla, mbyllja etj. dekorimi i sipërfaqes dhe mbrojtja e strukturave prej betoni/çeliku, etj. me zgjidhje lyerjeje.

Thyerje me fuga dhe tjegulla Fino për pllakat inovative të fishekëve dhe llaçin epoksid në kovë janë të gjitha të dizajnuara për fusjen e pllakave kudo.
Është rezistent ndaj njollave, rezistent ndaj mykut dhe mykut, gjë që i jep dyshemesë ose murit tuaj një pamje të përfunduar të freskët.

tel+86 183 9099 2093

Email[email mbrojtur]

whatsapp

#

na kontaktoni