Ky sajt përdor dhe vendos "cookies" në kompjuterin tuaj për të ndihmuar në përmirësimin e kësaj faqe interneti. Ju mund të mësoni më shumë rreth këtyre skedarëve dhe informacione të përgjithshme rreth mënyrës se si të ndryshoni cilësimet tuaja të kukive duke klikuar këtu. Duke vazhduar të përdorni këtë sajt pa ndryshuar cilësimet tuaja, ju jeni dakord me përdorimin tonë të cookie-ve.

Strategjia Globale

PERFLEX Vendos sistemin e shërbimit të plotë për përdoruesit globalë

PERFLEX synon të krijojë një sistem shërbimi të plotë për përdoruesit globalë dhe të ofrojë shërbime profesionale për përdoruesit lokalë. Përmes viteve të zhvillimit, PERFLEX ka krijuar një sistem shpërndarjeje në më shumë se 30 vende. Shpërndarësit tanë lokalë u ofrojnë përdoruesve produktet dhe shërbimet e PERFLEX-it për fuga dhe veshje me cilësi të lartë.

Ndërtimi i Sistemit Global të Shpërndarjes

Perflex ka krijuar shpërndarës bashkëpunimi në Australi, Mbretërinë e Bashkuar, Itali, SHBA, Kanada, Malajzi, Singapor, Arabinë Saudite, Tajlandë dhe më shumë se 30 vende. Sukseset e distributorëve tanë janë prova e suksesit tonë. Kjo është arsyeja pse ne gjithmonë u japim atyre mbështetjen tonë të plotë në marketing, shitje, planifikim, ndërtime rrjeti dhe çdo ndihmë tjetër që mund t'u ofrojmë. Për ata që janë të gatshëm të bashkohen me ne, ne mezi presim të punojmë dhe të rritemi me ju në territorin tuaj.

Ndërtimi i Sistemit të Shërbimit Global

Perflex e kupton rëndësinë e të bërit siç bëjnë romakët kur në Romë, ne e kuptojmë se ka dallime nga një rajon në tjetrin, Perflex punon me shpërndarësit lokalë nga afër për të ofruar shërbimin profesional dhe në kohë për të gjithë klientët përfundimtarë të Perflex, siç bëjnë shpesh shpërndarësit e Perflex organizoni forumet e trajnimit, komunikimit dhe anëtarëve dhe punoni me kontraktorët për të ofruar shërbime ndërtimi për konsumatorët.

Ndërtimi i Sistemit të Burimeve Globale

Perflex merr lëndë të para nga kompani të shquara globale, si Feiyang Protech, Mitsubishi Chemical, Cabot, BASF dhe më shumë, ne bashkëpunojmë me furnitorë nga e gjithë bota për t'u siguruar që mund të arrijmë standardin optimal të cilësisë dhe furnizimin e qëndrueshëm për klientët tanë. Për më tepër, Perflex krijon R&D të përbashkët me ato kompani të mëdha për të eksploruar teknologjinë më të avancuar, kështu që Perflex formon një sistem të pjekur global blerjesh për të siguruar furnizim të kualifikuar për klientët globalë.

tel+86 183 9099 2093

Email[email mbrojtur]

whatsapp

#

na kontaktoni