Ky sajt përdor dhe vendos "cookies" në kompjuterin tuaj për të ndihmuar në përmirësimin e kësaj faqe interneti. Ju mund të mësoni më shumë rreth këtyre skedarëve dhe informacione të përgjithshme rreth mënyrës se si të ndryshoni cilësimet tuaja të kukive duke klikuar këtu. Duke vazhduar të përdorni këtë sajt pa ndryshuar cilësimet tuaja, ju jeni dakord me përdorimin tonë të cookie-ve.

Shtëpi / Produkte / Përgatitja e pllakave / LLAÇ EPOKSI PLLAKA

  • 214
  • 214

Llaç pllakash epokside me tuba - EPOXPRO P101 : 1 fino llaç epoksid i parapërzier për fuga të fugave të pllakave, performancë e lartë e rezistencës mekanike dhe kimike. Është mënyra më efikase për fusjen e pllakave të mozaikut. Mund të përdoret si ngjitës për vendosjen e materialeve të pllakave qeramike, kuarcit, gurit etj., për ngjitjen, mbushjen dhe zbukurimin e fugave të pllakave qeramike, kuarcit, gurit etj., materialeve të ndërtimit në ato zona si dysheme me pllaka qeramike, mur me pllaka qeramike, lavaman, vaskë, tualet, tavolinë kuzhine, gur kalimi i derës etj.

Numri i modelit: EPOXPRO P-10

Përbërësi: Rrëshirë epokside dhe forcues

Pamja: 1 : 1 pastë gjysmë e lëngshme

Pesha neto: 3 kg / 1 kg

Afati i ruajtjes: 12 muaj

Ngjyra: Mat me rërë

Aplikimi: Mbushja dhe zbukurimi i fugave të pllakave

Ndërtimi: I kapur nga kruese

Zgjedhja e ngjyrave

FSHEJENI PËRZGJEDHJEN E PLOTË NGJYRAVE

Veglat e zgjedhjes së Perflex

Veglat e zgjedhjes së Perflex
Përdoreni atë me produktin tonë…
Dhe lehtësoni projektin tuaj

Efekti i favorshëm sipas produktit

Informacioni i produktit Shkarko

Fletë të dhënave të sigurisë materialeShkarko

Më shumë produkte të afërta

Lini kërkesën tuaj

Emër

Email Adresa

Numri i kontaktit

Përshkrim

tel+86 183 9099 2093

Email[email mbrojtur]

whatsapp

#

na kontaktoni

Llaç pllakash epokside me tuba - EPOXPRO P10

Llaç pllakash epokside me tuba - EPOXPRO P10

Numri i modelit:EPOXPRO P-10

Komponenti:Rrëshirë epokside dhe forcues

Zbatim:Mbushje dhe zbukurim fugash pllakash

Ndërtimi:I kapur nga kruese


Lini një mesazh
Ne do t'ju telefonojmë së shpejti!