Ky sajt përdor dhe vendos "cookies" në kompjuterin tuaj për të ndihmuar në përmirësimin e kësaj faqe interneti. Ju mund të mësoni më shumë rreth këtyre skedarëve dhe informacione të përgjithshme rreth mënyrës se si të ndryshoni cilësimet tuaja të kukive duke klikuar këtu. Duke vazhduar të përdorni këtë sajt pa ndryshuar cilësimet tuaja, ju jeni dakord me përdorimin tonë të cookie-ve.

LLOGARITES I DOZIMIT

Metër katror pllakë / m²

Gjerësia për pllakë /m

Gjatësia për pllakë /m

Gjerësia e fugës së pllakës/cm

Thellësia e fugës së pllakës/cm

Lloji i finoFishekvaskë

tel+86 183 9099 2093

Email[email mbrojtur]

whatsapp

#

na kontaktoni