Ky sajt përdor dhe vendos "cookies" në kompjuterin tuaj për të ndihmuar në përmirësimin e kësaj faqe interneti. Ju mund të mësoni më shumë rreth këtyre skedarëve dhe informacione të përgjithshme rreth mënyrës se si të ndryshoni cilësimet tuaja të kukive duke klikuar këtu. Duke vazhduar të përdorni këtë sajt pa ndryshuar cilësimet tuaja, ju jeni dakord me përdorimin tonë të cookie-ve.

QENDRA DISTRIBUTOR

Shpërndarësit janë ura për PERFLEX për të arritur përdoruesit lokalë

PERFLEX ka krijuar një sistem të pjekur shpërndarjeje në mbarë botën. Duke mbështetur dhe bashkëpunuar me shpërndarësit, PERFLEX punon së bashku me shpërndarësit për të ofruar produkte dhe shërbime me cilësi të lartë për përdoruesit në mbarë botën.

Strategjia e distributorit

PERFLEX ofron mbështetjen më të avancuar teknike, mbështetjen e marketingut dhe mbështetjen pas shitjes për shpërndarësit tanë. Përdoruesit përfundimtarë mund të shijojnë produkte të sigurta dhe shërbim pas shitjes nga shpërndarësit tanë në mbarë botën.

Mbështetje për Reklamim

1- PERFLEX ka një ekip profesionist marketingu për të marrë përgjegjësinë për krijimin dhe mirëmbajtjen e faqes së internetit për shpërndarësit tanë. Ndërkohë artikujt reklamues publikohen vazhdimisht në mediat përkatëse sociale si Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram, Youtube për të udhëzuar klientët fundorë për të zgjeruar popullaritetin e produkteve dhe markës së vlefshme PERFLEX.
2- Aktivitete dhe trajnime të ndryshme promovuese mbahen herë pas here online për të promovuar produktet dhe markën e vlefshme PERFLEX me video, artikull ose live online.
3- Videot e marketingut si aplikacioni, projekti, testimi, funksionimi, reagimet e klientëve etj. do të lansohen çdo muaj, gjë që ndihmon shpërndarësit të tërheqin më shumë klientë për të njohur produktet dhe markën PERFLEX.

Mbështetje për Reklamim

Ndihma për marketing

1- Së bashku me kërkimin dhe inovacionin e teknologjisë R&D PERFLEX, PERFLEX do të vazhdojë të zhvillojë dhe lëshojë produkte të reja me vlerë të lartë. Distributorët do të kenë përparësi absolute në treg.
2- Materiale reklamuese falas (katalogë, postera, ekspozim posterësh), të gjitha këto materiale do të dërgohen së bashku me porositë tuaja. Kjo i ndihmon shpërndarësit të kursejnë koston e reklamës dhe të arrijnë një reklamë më efikase.
3- PERFLEX do të marrë pjesë në ekspozitën përkatëse për të zgjeruar ndikimin e PERFLEX dhe për të ndihmuar shpërndarësit të promovojnë produktet PERFLEX në nivel lokal, ose PERFLEX do të marrë pjesë në ekspozitën e ekspozitës ose aktivitetin e marketingut të mbajtur nga shpërndarësit për t'i ndihmuar ata të zgjerojnë biznesin.
4- PERFLEX do të ofrojë komplet mjetesh të caktuara dhe grafikët e ngjyrave falas të bashkangjitura me porosi të sasive të caktuara. Shpërndarësit do të marrin zbritje të caktuar vjetore nëse sasia e blerjes arrin shumën e caktuar.
5- PERFLEX do të ofrojë trajnime dhe udhëzime profesionale online falas për shpërndarësit, ose inxhinieri ynë do të udhëtojë në qytetin e distributorëve për të mbajtur seminar trajnimi ose ne ftojmë shpërndarësit të studiojnë në Kinë.

Ndihma për marketing

Mbeshtetje teknike
& Mbështetje pas shitjes

1- Kudo ku janë përdorur produktet PERFLEX, ekipi ynë i konsulentëve teknikë do të jetë në gjendje t'ju ndihmojë me pyetje të përshtatura dhe specifike për projektin. Ne kemi më shumë se 20 vjet përvojë në ofrimin e mbështetjes teknike të sistemit të fugave për projekte të riparimit, mirëmbajtjes dhe përmirësimit komercial, rezidencial dhe të madh.
2- Ekipi i shërbimit të klientit PERFLEX ka një përvojë të pasur aplikimi duke i ofruar klientëve sugjerime profesionale për zgjedhjen e ngjyrave, dozën, i udhëzon klientët se si të përdorin fino pllakash të inovuar PERFLEX, mbyllës të pllakave dhe veshje funksionale, veçanërisht duke ofruar shërbim të kënaqshëm pas shitjes për klientët. Ata organizojnë gjithmonë webinar trajnimi në internet ose në faqen tonë të shpërndarësve, mbledhin komentet e përdoruesve dhe transferojnë në R&D. Ekipi i marketingut PERFLEX punon ngushtë me trendin e tregut. Ata ndërtojnë markën PERFLEX dhe mirëmbajnë të gjitha mediat sociale për të zgjeruar popullaritetin e markës PERFLEX.

Mbeshtetje teknike & Mbështetje pas shitjes

Kushtet e rrepta të mbrojtjes së tregut
& Mbështetja e kushteve

1- Marrëveshja e bashkëpunimit do të nënshkruhet ndërmjet PERFLEX dhe distributorëve. Të ndalojë operacionet ndër-rajonale dhe hedhjen e mallrave. Menaxheri ynë rajonal do të mbikëqyrë dhe menaxhojë vazhdimisht aktivitetet e tregut. Prandaj, përfitimet e shpërndarësve dhe konsumatorëve fundorë janë rreptësisht të garantuara dhe shpërndarësit mund të heqin qafe konkurrencën vicioze dhe të përfitojnë mirë nga bashkëpunimi ynë.
2- PERFLEX do t'i transferojë të gjithë klientët te shpërndarësit tanë në rajonin e tyre, duke përfshirë klientët online përmes dyqanit online PERFLEX: www.perflexstore.com

Kushtet e rrepta të mbrojtjes së tregut & Mbështetja e kushteve

tel+86 183 9099 2093

Email[email mbrojtur]

whatsapp

#

na kontaktoni