Ky sajt përdor dhe vendos "cookies" në kompjuterin tuaj për të ndihmuar në përmirësimin e kësaj faqe interneti. Ju mund të mësoni më shumë rreth këtyre skedarëve dhe informacione të përgjithshme rreth mënyrës se si të ndryshoni cilësimet tuaja të kukive duke klikuar këtu. Duke vazhduar të përdorni këtë sajt pa ndryshuar cilësimet tuaja, ju jeni dakord me përdorimin tonë të cookie-ve.

Politika Cookie 24 gusht 2022

DATA E HYRJES: 1 Janar 2022

Perflex, dhe çdo kompani e lidhur ose filial, ("Perflex", "ne" ose "ne") respekton privatësinë tuaj dhe është e përkushtuar të jetë transparente në lidhje me teknologjitë që përdorim. Kjo Politikë e Cookie-ve shpjegon përdorimin tonë të cookie-ve dhe teknologjive të tjera të gjurmimit, duke përfshirë, por pa u kufizuar në fenerët e uebit, pikselët, gif-et e qarta dhe teknologji të tjera të ngjashme (së bashku, "Cookies dhe teknologji të tjera gjurmimi") në çdo faqe interneti ose aplikacioni që poston një lidhje me këtë Politikë të Cookies (së bashku, "Sajtet"). Kjo Politikë e Cookies duhet të lexohet së bashku me Politikën tonë të Privatësisë dhe Kushtet tona të Përdorimit.

Duke vazhduar shfletimin ose përdorimin e sajteve tona, ju pranoni që ne mund të ruajmë dhe të qasemi në Cookies dhe teknologji të tjera të gjurmimit siç përshkruhet në këtë Politikë të Cookies.

Çfarë janë cookies dhe teknologji të tjera përcjellëse?

Një Cookie është një skedar i vogël teksti që mund të ruhet dhe të aksesohet nga pajisja juaj kur vizitoni një nga sajtet tona, për aq sa jeni dakord. Teknologjitë e tjera të gjurmimit funksionojnë në mënyrë të ngjashme me "Cookies" dhe vendosin skedarë të vegjël të dhënash në pajisjet tuaja ose monitorojnë aktivitetin tuaj të faqes në internet për të na mundësuar të mbledhim informacione rreth mënyrës se si i përdorni faqet tona. Kjo i lejon faqet tona të njohin pajisjen tuaj nga ato të përdoruesve të tjerë të sajteve. Informacioni i dhënë më poshtë në lidhje me "Cookies" zbatohet gjithashtu për këto teknologji të tjera përcjellëse.

Mund të gjeni më shumë informacion në www.allaboutcookies.org dhe www.youronlinechoices.eu.

Si i përdorin faqet tona "Cookies" dhe teknologji të tjera gjurmimi?

Perflex përdor cookies dhe teknologji të tjera përcjellëse për të identifikuar ju dhe interesat tuaja, për të kujtuar preferencat tuaja dhe për të gjurmuar përdorimin tuaj të faqeve tona. Ne përdorim gjithashtu "Cookies" dhe teknologji të tjera përcjellëse për të kontrolluar aksesin në përmbajtje të caktuar në sajtet tona, për të mbrojtur faqet dhe për të përpunuar çdo kërkesë që ju bëni ndaj nesh.

Për të administruar faqet tona dhe për qëllime kërkimore, Perflex gjithashtu ka kontraktuar me ofrues shërbimesh të palëve të treta për të gjurmuar dhe analizuar informacionin statistikor të përdorimit dhe vëllimit nga përdoruesit e sajtit tonë. Këta ofrues shërbimesh të palëve të treta përdorin "Cookies" të vazhdueshme për të na ndihmuar të përmirësojmë përvojën e përdoruesit, të menaxhojmë përmbajtjen në sajtet tona dhe të analizojmë se si përdoruesit navigojnë dhe përdorin Sajtet.

Cookies të palëve të para dhe të treta

“Cookies të palës së parë” janë kuki që i përkasin Perflex dhe që Perflex i vendos në pajisjen tuaj. "Cookie-të e palëve të treta" janë kuki që një palë tjetër vendos në pajisjen tuaj nëpërmjet sajteve tona.

Perflex mund të kontraktojë me ofrues të shërbimeve të palëve të treta për t'u dërguar e-mail përdoruesve që na kanë dhënë informacionet e tyre të kontaktit. Për të ndihmuar në matjen dhe përmirësimin e efektivitetit të komunikimeve tona me postë elektronike dhe/ose për të përcaktuar nëse mesazhet janë hapur dhe nëse janë klikuar lidhjet, ofruesit e shërbimeve të palëve të treta mund të vendosin "Cookies" në pajisjet e këtyre përdoruesve.

Për më shumë informacion se si këto kompani mbledhin dhe përdorin informacione në emrin tonë, ju lutemi referojuni politikave të tyre të privatësisë siç tregohet më poshtë.

Ne përdorim llojet e mëposhtme të Cookies:

Biskota të qëndrueshme. Ne përdorim Cookies të vazhdueshme për të përmirësuar përvojën tuaj në përdorimin e sajteve. Kjo përfshin regjistrimin e pranimit tuaj të politikës sonë të cookie-ve për të hequr mesazhin e cookie-ve që shfaqet fillimisht kur përdorni Sajtet. Cookies të vazhdueshme mbeten në pajisjen tuaj derisa të arrihet data e skadencës e specifikuar në Cookie.

Cookies sesioni. Kukit e sesionit janë të përkohshëm dhe fshihen nga pajisja juaj kur shfletuesi juaj i uebit mbyllet. Ne përdorim Cookies sesioni për të na ndihmuar të gjurmojmë përdorimin e internetit siç përshkruhet më sipër.

Ju mund të refuzoni të pranoni Cookies të shfletuesit duke aktivizuar cilësimin e duhur në shfletuesin tuaj. Megjithatë, nëse zgjidhni këtë cilësim, mund të mos jeni në gjendje të hyni në disa pjesë të sajteve.

Nëse nuk e keni rregulluar cilësimin e shfletuesit tuaj në mënyrë që ai të refuzojë Cookies, sistemi ynë do të lëshojë Cookies kur ju e drejtoni shfletuesin tuaj në sajtet tona.

Të dhënat e mbledhura nga Sajtet dhe/ose nëpërmjet Cookies që mund të vendosen në kompjuterin tuaj nuk do të mbahen për më gjatë se sa është e nevojshme për të përmbushur qëllimet e përmendura më sipër.

Cookies tona përdoren për qëllimet e mëposhtme:

LLOJI I BISKUT

QËLLIMI

Rreptësisht e nevojshme / Teknike

Këto Cookies janë të nevojshme për të na lejuar të operojmë faqet tona në mënyrë që ju të mund t'i përdorni ato siç keni kërkuar. Këto Cookie, për shembull, na lejojnë të pranojmë që ju keni krijuar një llogari dhe keni hyrë në atë llogari për të hyrë në përmbajtjen e sajtit. Ato përfshijnë gjithashtu "Cookies" që na mundësojnë të kujtojmë veprimet tuaja të mëparshme brenda të njëjtit sesion shfletimi dhe të sigurojmë Faqet tona.

Analitike/ Performancë

Këto Cookies përdoren nga ne ose nga ofruesit e shërbimeve të palëve të treta për të analizuar se si përdoren Sajtet dhe si funksionojnë ato. Për shembull, këto Cookie gjurmojnë se cilat faqe vizitohen më shpesh dhe nga cilat vende vijnë vizitorët tanë. Nëse abonoheni në një buletin ose regjistroheni ndryshe në Faqet, këto Cookies mund të lidhen me ju. Këto cookie përfshijnë, për shembull, skedarët e Google Analytics.

Funksionaliteti

Këto Cookies na lejojnë të operojmë Faqet në përputhje me zgjedhjet që bëni. Këto cookie na lejojnë t'ju "kujtojmë" ndërmjet vizitave. Për shembull, ne do të njohim emrin e përdoruesit tuaj dhe do të kujtojmë se si i keni personalizuar Sajtet dhe shërbimet, për shembull duke rregulluar madhësinë e tekstit, fontet, gjuhët dhe pjesët e tjera të faqeve të internetit që janë të ndryshueshme dhe ju ofrojnë të njëjtat personalizime gjatë vizitave të ardhshme.

Reklamim i palëve të treta

Këto cookie mbledhin informacione rreth aktiviteteve tuaja në këto dhe faqe të tjera për t'ju ofruar reklama të synuara. Ne gjithashtu mund të lejojmë ofruesit tanë të shërbimeve të palëve të treta të përdorin "Cookies" në Sajte për të njëjtat qëllime të identifikuara më sipër, duke përfshirë mbledhjen e informacionit rreth aktiviteteve tuaja në internet me kalimin e kohës dhe në faqet e internetit të ndryshme. Ofruesit e shërbimeve të palëve të treta që gjenerojnë këto skedarë "Cookies", si Adobe, Google, LinkedIn dhe Facebook, kanë politikat e tyre të privatësisë dhe mund të përdorin "Cookies" e tyre për të synuar reklamat për ju në faqet e tjera të internetit, bazuar në vizitën tuaj në sajtet tona.

Si mund të refuzoj ose të tërheq pëlqimin tim për përdorimin e Cookies?

Ju mund të ndaloni shkarkimin e cookies në pajisjen tuaj duke zgjedhur cilësimet e duhura në shfletuesin tuaj. Shumica e shfletuesve do t'ju tregojnë se si të ndaloni pranimin e skedarëve të rinj, si të njoftoheni kur merrni një cookie të re dhe si të çaktivizoni skedarët ekzistues. Mund të mësoni se si ta bëni këtë për shfletuesin tuaj të veçantë duke klikuar "ndihmë" në menynë e shfletuesit tuaj ose duke vizituar www.allaboutcookies.org. Ju lutemi, megjithatë, kini parasysh se pa skedarë cookie ju mund të mos jeni në gjendje të përdorni ose të përfitoni plotësisht nga të gjitha veçoritë e faqeve tona.

Shumica e shfletuesve i lejojnë përdoruesit të përdorin një "modalitet privat" me anë të së cilës cookies fshihen pas vizitës së faqes suaj të internetit. Ju lutemi lexoni seksionin e ndihmës së shfletuesit tuaj për të mësuar më shumë se si të aktivizoni "modalitetin privat". Ju ende mund të vizitoni faqen tonë të internetit nëse shfletuesi juaj është në "modalitet privat"; megjithatë, përvoja e përdoruesit mund të mos jetë optimale dhe disa shërbime mund të mos funksionojnë.

Nëse dëshironi të hiqni Cookies të ruajtura më parë, mund t'i fshini manualisht Cookies në çdo kohë. Megjithatë, kjo nuk do t'i pengojë Sajtet të vendosin skedarë të mëtejshëm "Cookies" në pajisjen tuaj, përveç nëse dhe derisa të rregulloni cilësimin e shfletuesit tuaj siç përshkruhet më sipër.

Për më shumë informacion mbi zhvillimin e profileve të përdoruesve dhe përdorimin e "Cookies" të synimit/reklamimit, ju lutemi shihni www.youronlinechoices.eu nëse ndodheni në Evropë ose www.aboutads.info/choices nëse jeni në Shtetet e Bashkuara.

Na kontaktoni

Nëse keni pyetje të tjera në lidhje me Politikën tonë të Cookies, ju lutemi na kontaktoni në:

Perflex

Vëmendje: Departamenti i Drejtësisë

Email: [email mbrojtur]


BACK NEXT Afati i përdorimit

tel+86 183 9099 2093

Email[email mbrojtur]

whatsapp

#

na kontaktoni