Ky sajt përdor dhe vendos "cookies" në kompjuterin tuaj për të ndihmuar në përmirësimin e kësaj faqe interneti. Ju mund të mësoni më shumë rreth këtyre skedarëve dhe informacione të përgjithshme rreth mënyrës se si të ndryshoni cilësimet tuaja të kukive duke klikuar këtu. Duke vazhduar të përdorni këtë sajt pa ndryshuar cilësimet tuaja, ju jeni dakord me përdorimin tonë të cookie-ve.

Karriera

Ekipet në mbarë botën përbëjnë familjen PERFLEX

PERFLEX është një komunitet që ofron një platformë për të gjithë anëtarët për t'u zhvilluar dhe për agjentët për të filluar biznesin e tyre. Ne e trajtojmë çdo anëtar të PERFLEX si familjen dhe mikun tonë. Mirë se vini t'i bashkoheni familjes PERFLEX.

RekrutimiPër më shumë se 20 vjet, PERFLEX është mbështetur në një kulturë të fortë korporative që ndërton besnikërinë e punonjësve dhe tërheq talentet. Ne po ndryshojmë metodat tona të menaxhimit për t'i dhënë gjithnjë e më shumë hapësirë ​​frymës sipërmarrëse, përvetësimit të aftësive të reja, dialogut të vazhdueshëm.
Ne jemi të përkushtuar të promovojmë mundësitë e të mësuarit gjatë gjithë jetës, të krijojmë kushte që garantojnë punë cilësore për punonjësit tanë dhe të jemi gjithëpërfshirës duke promovuar mundësi të barabarta. Ne respektojmë lirinë e punonjësve të organizimit dhe të drejtën për t'u organizuar, për të punuar drejt diversitetit. Punonjësit mund të gëzojnë punë të denjë dhe rritje të konsiderueshme ekonomike.

tel+86 183 9099 2093

Email[email mbrojtur]

whatsapp

#

na kontaktoni