Ky sajt përdor dhe vendos "cookies" në kompjuterin tuaj për të ndihmuar në përmirësimin e kësaj faqe interneti. Ju mund të mësoni më shumë rreth këtyre skedarëve dhe informacione të përgjithshme rreth mënyrës se si të ndryshoni cilësimet tuaja të kukive duke klikuar këtu. Duke vazhduar të përdorni këtë sajt pa ndryshuar cilësimet tuaja, ju jeni dakord me përdorimin tonë të cookie-ve.

Rreth Perflex

INOVATION ∙ PROFESIONAL ∙ CILËSISË

Ajo që ndjek PERFLEX është t'u sigurojë përdoruesve produkte me vlerë, jetëgjatësi dhe zgjidhje të përshtatshme dhe të shpejta. Kërkimi dhe zhvillimi i teknologjisë është thelbi i zhvillimit të PERFLEX. Prodhimi i avancuar dhe menaxhimi i cilësisë janë themeli i PERFLEX.

Rreth PerflexPerflex insiston në punë më të lehtë dekorimi dhe kërkime të produkteve të qëndrueshme me fuqinë e teknologjisë së lartë, cilësinë e mirë dhe inovacionin e vazhdueshëm. Perflex përqendrohet në kërkimin dhe prodhimin e produkteve me vlerë të lartë si fishekë fino pllakash epoksi,poliaspartik Fino pllakash pa zverdhje, llaç fuçi epokside, izolues pllakash dhe fino të papërshkueshëm nga uji, dysheme pa tela poliaspartike, veshje poliaspartike të papërshkueshme nga uji, etj. Ne jemi një kompani që beson në inovacionin dhe guxojmë të përqafojmë ndryshimet.

Çfarë bëjmë ne?

Ne prodhojmë produkte të pllakave me cilësi të lartë, përveç produkteve, ne ofrojmë zgjidhje dhe shërbim profesional për klientët dhe partnerët tanë në nivel global. Ne jemi të vendosur të sjellim ndryshime në këtë industri. Seria jonë e finove të pllakave me fishekë është një produkt për ta bërë fugatimin një punë kaq të lehtë dhe të kënaqshme. Ne jemi të specializuar në epoksi dhe poliaspartik. ne i ndihmojmë klientët tanë të përfitojnë plotësisht nga këto materiale të mahnitshme.

“Perflex është një kompani për klientët. Ne gjithmonë sigurohemi që produkti ia vlen paratë që paguajnë klientët, në mënyrë që ata të kthehen tek ne. Kjo është e vetmja qasje që ne marrim për të zgjeruar biznesin tonë, vetëm punë e palodhur dhe sinqeritet për klientët tanë.” - Fred Chun, CEO

Farë na bën të ndryshëm?

Produkti ynë është inovativ, veçanërisht fuga jonë e pllakave. Futa e pllakave të fishekëve ka të bëjë me aplikimin e lehtë, cilësinë e mirë dhe përfundimet dhe ngjyrat e ndryshme. Ekipi ynë i R&D përfshin 25 studiues me përvojë në këtë industri, të cilët punojnë shumë ngushtë me laboratorin FEIYANG dhe Universitetin e Teknologjisë të Kinës Jugore dhe Universitetin Sun Yat-sen. Kjo na ofron mundësi për të shpikur, përshtatur dhe optimizuar materiale të reja në produktet tona.

“Inovacioni nuk ka të bëjë me krijimin e diçkaje që duket vetëm e zbukuruar, por diçka me të vërtetë performon. Ne jemi një kompani për të gjetur problemet dhe për të punuar shumë për t'i zgjidhur ato. shtysa e inovacionit tonë është gjithmonë të ofrojmë produkte dhe zgjidhje që funksionojnë dhe janë të besueshme.” - Roy Connor, Drejtor Teknik

Mësoni më shumë R&D

Cili është vizioni ynë?

Ne jemi të vendosur të sjellim produktin dhe shërbimin tonë për njerëzit në të gjithë botën, të vazhdojmë inovacionin dhe t'i ndihmojmë partnerët tanë të rriten dhe të arrijnë sukses. Bërja e produkteve të sigurta dhe miqësore me mjedisin është ajo që e bën biznesin tonë të qëndrueshëm.

"Inovacioni i vërtetë është i vështirë për t'u gjetur në këtë industri. Perflex është ajo gjë e rrallë. Në fakt është aq e mirë sa duket. Produkte të mahnitshme që çdo ditë e më shumë prodhues në Mbretërinë e Bashkuar kuptojnë efikasitetin, shëndetin dhe sigurinë dhe përfitimet mjedisore"- Shane Manley, Drejtor i Përgjithshëm i Perflex UK

Mësoni Më shumë Strategji

tel+86 183 9099 2093

Email[email mbrojtur]

whatsapp

#

na kontaktoni