Оваа страница користи и поставува „колачиња“ на вашиот компјутер за да помогне да се подобри оваа веб-локација. Можете да дознаете повеќе за овие колачиња и општи информации за тоа како да ги промените вашите поставки за колачиња со кликнување овде. Продолжувајќи да ја користите оваа страница без да ги менувате вашите поставки, се согласувате со нашата употреба на колачиња.

Дома / Производи / Бесшевни подови / ПОЛИСПАРТИЧЕН ПОДЕН ПАЛТ

  • 20KG
  • 10KG
  • 20KG
  • 10KG

100% цврста содржина Полиаспартичен слој за под - ASP110Two-component varnish cured by aspartic resin and aliphatic isocyanate - solvent-free, non-toxic, eco-friendly, good compressive strength and impact resistance, no yellowing, good wear resistance.

Број на модел: ASP 110

Component: aspartic resin and aliphatic isocyanate

Сертификат: Франција A+, CE, Rohs, ISO9001

Употреба на дизајн: Прилики со високи барања за украсување, како што се комерцијални имитирачки ПВЦ подови и обоени подови од песок

Изглед: Главно средство: Безбојна проѕирна течност

Средство за лекување: Безбојна проѕирна течност

Сооднос на употреба: Облога за ролни: Дел А: Дел Б= масен сооднос 2:1

Storage time:Paint:12 месециCuring agent: 12 months

Температура на складирање: 5℃-35℃

Спецификација на пакувањето: Боја: 20 KG     Средство за лекување: 10 KG

Главни карактеристики

Eco-Friendly High in solids and low in VOCs, non toxic.

Durability Excellent compressive strength and impact resistance, withstanding heavy loads without damage.

No Yellowing Remain its color for over 20 years under sun exposure.


СЛОЕВИ НА АПЛИКАЦИЈА

ASP1375P Clear Wear Resistant Полиаспартична (0.1mm): A top layer for protection against wear and UV rays.

ASP110 Polyaspartic Middle Coat (0.15-0.2mm): This middle layer bonds with the flakes and supports the top layer, adding to the floor's durability.

Сушка или кварц

ASP110 Polyaspartic middle coat 0.15-0.2m:This layer can bond the flake or quartz firmly.

EPR3101 Без растворувачи Епоксиден буквар (0.15-0.2mm): Основен слој кој обезбедува силна адхезија на бетонот.

Бетон: Основниот слој на системот за подови.

110СЦЕНАРИ ЗА АПЛИЦИРАЕ

Polyaspartic Flake Flooring ASP110 is particularly well-suited for flake flooring systems and ultra-wear-resistant surfaces, ideal for areas requiring both aesthetic qualities and high durability: Parking lots, Retail stores, Warehouses, Industrial factories, Garages, High-end showrooms, Galleries, Schools, Hospitals, Food service areas.

110


ФИЗИЧКИ ПАРАМЕТРИ

Главен агент

Средство за лекување

Изглед: безбојна проѕирна течност 

Изглед: Течни сите бои

Вискозитет 25℃: 400 MPaS

Вискозитет 25℃: 100 MPaS

Специфична тежина 25°C: 1.02

Специфична тежина 25°C: 1.01

Цврсти материи:78%  

Цврсти материи:96%

Карактеристики на материјалот по стврднувањето

Изглед на боја

нормално

7 days hardness

Shore D 68

Abrasion (CS17 wheel 750g, 500rpm)

25mg

Издолжување при пауза (%)

15

Цврстина на истегнување (MPa)

23

Concrete adhesion (MPa)

2.2

Impact resistance (1000g,1m)

Помине


Construction Parameters:

Use ratio:Roll coating: A: B = 1:1 mass ratio

Време на аплицирање:

Температура ()

10

20

30

Рок во тенџере (мин.)

40

30

20


Construction conditions:

Ambient temperature: 0℃-35 ℃,     Ambient humidity: ≤85%

Температура на подлогата: мора да биде поголема од температурата на точката на росење на воздухот 3 ℃ или повеќе.

Средство за чистење: полиаспартична полиуреа стандарден разредувач

Време на сушење и интервал на бојадисување:

Температура ()

25

Отворено за пешачки сообраќај (часови)

3

Отворено за сообраќај на возила (денови)

7

Dry to recoat (hrs)

3Избор на боја

СОКРИЈТЕ ГО ЦЕЛОСНИОТ ИЗБОР НА БОИ

Алатки за избор на Perflex

Алатки за избор на Perflex
Користете го со нашиот производ…
И олеснете го вашиот проект

Поволен ефект според производот

Преземи информации за производот

Технички лист напревземи

Повеќе релативни производи

Оставете го вашето барање

Име

Е-мејл адреса

Број за контакт

Опис

тел+ 86 183 9099 2093

е-маил[заштитена по е-пошта]

whatsapp

#

да не контактирате

100% цврста содржина Полиаспартичен слој за под - ASP110

100% цврста содржина Полиаспартичен слој за под - ASP110

Број на модел:ASP110

Компонента:aspartic resin and aliphatic isocyanate

Употреба на дизајн:Прилики со високи барања за украсување како што се комерцијални имитирачки ПВЦ подови и подови од песок во боја

Остави порака
Ќе ви се јавиме наскоро!