Оваа страница користи и поставува „колачиња“ на вашиот компјутер за да помогне да се подобри оваа веб-локација. Можете да дознаете повеќе за овие колачиња и општи информации за тоа како да ги промените вашите поставки за колачиња со кликнување овде. Продолжувајќи да ја користите оваа страница без да ги менувате вашите поставки, се согласувате со нашата употреба на колачиња.

Дома / Производи / Бесшевни подови / ЕПОКСИДЕН ПОД ПАЛТ

  • 20KG
  • 3314
  • 20KG
  • 3314

Епоксиден самонивелирачки под без растворувачи - EPR3314 (A/B)Двокомпонентна обвивка составена од епоксидна смола без растворувачи и модифициран полиетер амин и средство за стврднување алифатичен амин.

Број на модел: EPR3314 (A/B)

Компонента: епоксидна смола без растворувачи и модифициран полиетер рамин и средство за стврднување алифатичен амин

Сертификат: Франција A+, CE, Rohs, ISO9001

Употреба на дизајн: главно дизајниран како материјал за општа намена за врвно обложување на подови на паркинзи и индустриски подови со мала оптовареност

Изглед: Главно средство: Безбојна течност

Средство за лекување: Безбојна проѕирна течност

Сооднос на употреба: стружење: А:Б = масен сооднос 4:1

Време на складирање: 1 година

Температура на складирање: 5℃-35℃

Спецификација на пакувањето: Боја: 20KG       Средство за лекување: 5KG

Главни карактеристики

Smooth Finish: Provides a flat coating finish with an appealing aesthetic.

Excellent Leveling: Offers superior leveling properties for a uniform surface.

Effective Coverage: Ensures good coverage, efficiently concealing the underlying layer.


APPLICATION LAYERS

EPR3314 Solvent-free epoxy roller topcoat (0.1mm): A top layer that provides smooth finish, excellent leveling for a uniform surface and effective coverage concealing the underlaying layer.

Flake or quartz

EPR3204 Epoxy intermediate coat 0.15-0.2m:This layer can bond the flake or quartz firmly.

EPR3304-012 High Penetration Епоксиден буквар (0.15-0.2mm): A base layer that ensures strong adhesion to the concrete.

Concrete: The foundational layer of the flooring system.


3314


СЦЕНАРИ ЗА АПЛИЦИРАЕ

Solvent Free Epoxy Roller Topcoat-EPR3314 is primarily intended as a general-purpose topcoat material for parking lot floors and low-load industrial floors, such as warehouse floors, factory floors, commercial showrooms, hospital and school corridors, sports facilities, etc.


3314


ФИЗИЧКИ ПАРАМЕТРИ

Main Agent

Средство за лекување

Изглед: безбојна течност

 Appearance: Colorless transparent liquid

Viscosity 25℃: 35,000MPaS

Viscosity 25℃: 30MPaS

Specific gravity 25°C: 1.74

Specific gravity 25°C:0.94

Solids: 96%  

Solids: 80%  

Material properties after curing

Paint appearance

нормално

Adhesion (1mm 100 grid method)

Одделение 1

Pencil hardness (7 days at room temperature)

H

Impact strength (500g, 1m)

Помине


Construction Parameters

Use ratios    Scraping: A: B = 4:1   mass ratio

Време на апликација

Температура ()

10

20

30

Pot life (mins)

40

30

20


Construction dosage: Please control the application amount about 0.15kg/m2

Construction conditions

Ambient temperature: 10℃-35℃,   Ambient humidity: ≤90%

Substrate temperature: must be greater than the air dew point temperature 3 ℃ or more.

Cleaning agent: epoxy thinner

Drying time and painting interval

Температура ()

25

Open for vehicle traffic (days)

7

Open for pedestrian traffic (hrs)

24

6

12


Избор на боја

СОКРИЈТЕ ГО ЦЕЛОСНИОТ ИЗБОР НА БОИ

Алатки за избор на Perflex

Алатки за избор на Perflex
Користете го со нашиот производ…
И олеснете го вашиот проект

Поволен ефект според производот

Преземи информации за производот

Повеќе релативни производи

Оставете го вашето барање

Име

Е-мејл адреса

Број за контакт

Опис

тел+ 86 183 9099 2093

е-маил[заштитена по е-пошта]

whatsapp

#

да не контактирате

Епоксиден самонивелирачки под без растворувачи - EPR3314 (A/B)

Епоксиден самонивелирачки под без растворувачи - EPR3314 (A/B)

Број на модел:EPR3314 (A/B)

Компонента:епоксидна смола без растворувачи и модифициран полиетер амин и средство за стврднување алифатичен амин

Употреба на дизајн:главно дизајниран како материјал за општа намена за врвно обложување на подови на паркинзи и индустриски подови со мала оптовареност

Остави порака
Ќе ви се јавиме наскоро!